Άστεγος μαθητής περπάτησε 800 χιλιόμετρα για να μαζέψει χρήματα για άστεγους

Ο Γκόρντον Γουέιν περπάτησε πάνω από 800 χιλιόμετρα για να συγκεντρώσει χρήματα για την "Εθνική Συμμαχία για τον Τερματισμό των Αστέγων", μια πρωτοβουλία από την οποία ο Γουέιν επηρεάστηκε προσωπικά.

"Κάθε φορά που θέλω να σταματήσω, απλά σκέφτομαι τους ανθρώπους για τους οποίους το κάνω αυτό και αυτό με υπερβαίνει και πρέπει να συνεχίσω", δήλωσε ο Γουέιν.

Πριν από ένα χρόνο, ο νεαρός ήταν άστεγος και έκανε αιτήσεις σε κολέγια, ενώ έμενε στο αυτοκίνητό του και ταυτόχρονα εργαζόταν σε 10ωρες βάρδιες σε λούνα παρκ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού,

ο Γουέιν ανακάλυψε ότι έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο των ονείρων του - το πανεπιστήμιο της Βοστώνης - με πλήρη υποτροφία.

Σε μια προσπάθεια γνωστοποίησης του ζητήματος ότι περίπου 500.000 Αμερικάνοι πλήττονται από την έλλειψη στέγης, ο Γουέιν αποφάσισε να περπατήσει από τη γενέτειρά του στην Βιρτζίνια, μέχρι το κολέγιό του στη Μασαχουσέτη.

Μαζί με το ταξίδι του, ο Γουέιν ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe που έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 $ για την "Εθνική Συμμαχία για τον Τερματισμό των Αστέγων".

Τον Αύγουστο, ο Γουέιν ξεκίνησε το ταξίδι του και περπατούσε 50 έως 60 χιλιόμετρα την ημέρα.

Παρά την εξάντληση, δεν παραιτήθηκε και βρήκε υποστήριξη από καλούς Σαμαρείτες στο δρόμο.

Μετά από ένα ταξίδι 16 ημερών, ο Γουέιν βάδισε μέσα από το στάδιο του πανεπιστημίου της Βοστώνης.

"Ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προχωρούν. Συνεχίστε να κάνετε αυτό το επιπλέον βήμα" είπε. "Ακόμα και όταν πονάει. Ακόμα και όταν είναι δύσκολο και δεν θέλετε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να συνεχίσετε εάν θέλετε να επιτύχετε στη ζωή".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα