Αριάνα Γκράντε: Μπέρδεψε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν με πίστα και "σκανδάλισε" Μπιλ Κλίντον και ιερέα

Θα μπορούσε να είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της και σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές που έχει ζήσει στο σύντομο έως τώρα πέρασμά της από την σόου μπιζ. Η Αριάνα Γκράντε ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα που κλήθηκαν να τραγουδήσουν στην κηδεία της αξεπέραστης Αρίθα Φράνκλιν.

Η νεαρή ποπ σταρ ερμήνευσε το "Natural Woman" μία από

τις πολλές αλησμόνητες επιτυχίες της "βασίλισσας της σόουλ". Η εμφάνισή της όμως έκανε ακόμη και τους πιο ορκισμένους θαυμαστές της να παραδεχθούν ότι δεν έδειξε το δέοντα σεβασμό στην περίστατο.

Η Αριάνα Γκράντε έδωσε νέα διάσταση στην έννοια του "little black dress", αφού το μαύρο φόρεμα της ήταν ένα μικροσκοπικό μίνι με βαθύ ντεκολτέ με διαφάνεια, το οποίο τονιζόταν ακόμη περισσότερο με την "σήμα κατατεθέν" ατίθαση αλογοουρά της, το μήκος της οποίας λίγο έλειψε να ξεπερνά αυτό του φορέματος...

Παρά τις πλάκες, τις ειρωνείες και τα πικρόχολα σχόλια στα social media, η Αριάνα Γκράντε κατάφερε ωστόσο να εντυπωσιάσει και πάλι με την ερμηνεία της. Ωστόσο, δεν ήταν χάρη σε αυτήν που κατάφερε να γίνει είδηση, αλλά χάρη στις... "ενθουσιώδεις" αντιδράσεις δύο υψηλών παρισταμένων στην τελετή, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, αλλά ακόμη και ενός επισκόπου!

Την "έγδυσαν" με τα μάτια

Η αδυναμία του Μπιλ Κλίντον στο ωραίο φύλο είναι γνωστή στους πάντες, αφού λίγο έλειψε να του κοστίσει την προεδρία. Παρά το πέρασμα του χρόνου και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ο Μπιλ Κλίντον απέδειξε ότι "ο λύκος κι αν εγέρασε" δεν αλλάζει τις συνήθειές του.

Οι κάμερες τον "συνέλαβαν" να παρακολουθεί εκστασιασμένος την ερμηνεία της Αριάνα Γκράντε, μοιάζοντας κυριολεκτικά σαν να την "γδύνει" με τα μάτια του.


Όπως ήταν επόμενο, το σχετικό απόσπασμα έγινε viral με τους χρήστες των social media να κάνουν πάρτι για την αξέχαστη στιγμή που τους προσέφερε ο πρώην πρόεδρος, πόσο μάλλον όταν δίπλα του καθόταν και η σύζυγός του Χίλαρι Κλίντον.


Αυτός όμως που πραγματικά ξεπέρασε τα όρια δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον επίσκοπο που τέλεσε την κηδεία, ο οποίος μετά από ένα κρύο και άκομψο αστείο που έκανε για το όνομα της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι του θυμίζει "ένα από τα γεύματα στο μενού των Taco Bell", την αγκάλιασε, ακουμπώντας... λάθος σημείο του σώματός της, σε μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της τελετής.


Η κίνησή του προκάλεσε επίσης όργιο σχολίων και αρνητικών εντυπώσεων, με τον ίδιο να ζητά λίγο αργότερα συγγνώμη τόσο για το αστείο όσο και για την αγκαλιά...

Keywords
Τυχαία Θέματα