Άρχοντας Δαχτυλιδιών: Το reunion των πρωταγωνιστών για την αναβίωση μιας θρυλικής σκηνής της ταινίας

Ένα όνειρο πολλών φανατικών των ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Josh Gad, ο οποίος με φόντο το lockdown διοργανώνει μέσω του καναλιού του στο YouTube reunions ηθοποιών και συντελεστών από διάσημες σειρές και ταινίες. Το νέο επεισόδιο του αφιερώματος αυτού με τίτλο "Reunited Apart" ίσως θα είναι και το πιο

ενδιαφέρον καθώς επανενώνει τη θρυλική Συντροφιά του Δαχτυλιδιού.

Οι Elijah Wood (Φρόντο) Sean Astin (Σαμ), Billy Boyd (Πίπιν), Dominic Monaghan (Μέρι), Orlando Bloom (Λέγκολας) μαζί με τον εκπληκτικό Σερ Ian McKellen (Γκάνταλφ) εμφανίστηκαν σε μια σπάνια τηλεδιάσκεψη και αναβίωσαν μια επική στιγμή από την πρώτη ταινία της τριλογίας: Πρόκειται για τη σκηνή που ο Γκάνταλφ αποκαλύπτει στον Φρόντο ότι το Γκόλουμ τους ακολουθεί εδώ και λίγες ημέρες. Το Χόμπιτ λυγίζει και σε μια φορτισμένη στιγμή λέει ότι θα ευχόταν να μην είχε περιέλθει ποτέ το Δαχτυλίδι του Σάουρον στην κατοχή του και να μην είχαν γίνει όλα αυτά. Τότε ο Γκρίζος Μάγος του απαντά: «Όπως και όλοι όσοι ζουν για να δουν αυτά που συμβαίνουν, όμως δεν είναι δική τους απόφαση. Το μόνο που μπορούμε να αποφασίσουμε είναι τι θα κάνουμε με το χρόνο που μας δίνεται.»

Η πρωτότυπη σκηνή:

Και η αναβίωσή της (από το 03.00 και μετά):

Πολλοί χρήστες σχολίασαν ότι η αναβίωση ήταν "ανατριχιαστική", ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκινήθηκαν όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ο Σερ Ian McKellen και είπε την ατάκα του.

Νωρίτερα στο κλιπ οι ηθοποιοί της Συντροφιάς σχολιάζουν για την ταινία και για τις σχέσεις που κατάφεραν να διατηρήσουν μετά από τα γυρίσματα.

Το βίντεο, το οποίο καταμετρά ήδη 274.000 προβολές και πάνω από χίλια σχόλια, είναι ουσιαστικά τρέιλερ για το αφιέρωμα που θα προβληθεί στο διαδικτυακό κανάλι του Gad την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα "σκαριά" μια τηλεοπτική σειρά του Amazon βασισμένη στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η ιστορία της σειράς θα εξελίσσεται πριν τα γεγονότα της κινηματογραφικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον και συγκεκριμένα στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ως επί το πλειστον στη Νέα Ζηλανδία, διεκόπησαν ωστόσο στα μέσα Μαρτίου λόγω του κορονοϊού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει εκ νέου το καλοκαίρι. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2021, ενώ το Amazon έχει ήδη δώσει το πράσινο φως και για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς Robert Aramayo (είχε υποδυθεί μεταξύ άλλων τον Ned Stark σε νεαρή ηλικία στο "Game of Thrones"), Owain Arthur ("A Confession"), Nazanin Boniadi ("Επίθεση στη Βομβάη"), Tom Budge ("Παράνομη Δικαιοσύνη"), Morfydd Clark ("His Dark Materials"), Ismael Cruz Córdova ("The Mandalorian"), Ema Horvath ("The Gallows Act II"), Markella Kavenagh ("The Cry"), Joseph Mawle ("Birdsong"), Tyroe Muhafidin ("Caravan"), Megan Richards ("Wanderlust"), Dylan Smith ("I Am the Night"), Charlie Vickers ("Μέδικοι, οι άρχοντες της Φλωρεντίας"), Daniel Weyman ("A Very English Scandal") και Sophia Nomvete.

Keywords
Τυχαία Θέματα