Απίστευτο βίντεο: Τον χτύπησε "αδέσποτη" ρόδα αυτοκινήτου, ενώ έπινε το ποτό του

Ένα απίστευτο και απόλυτα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε έναν 39χρονο άντρα στη Βραζιλία, ενώ καθόταν αμέριμνος έξω από μπαρ και απολάμβανε την μπύρα του. Συγκεκριμένα, ο Cleyton Gomes da Silva καθόταν σε μία καρέκλα στον εξωτερικό χώρο μίας παμπ, όταν ξαφνικά δέχτηκε ένα πάρα πολύ δυνατό χτύπημα που τον εκσφενδόνισε μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με βίντεο από το σημείο, που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μέρες μετά το ατύχημά του, διερχόμενο αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στον δρόμο όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο

μπαρ, με αποτέλεσμα η μία από τις ρόδες του οχήματος να φύγει, να κυλήσει πάνω στο πεζοδρόμιο και να χτυπήσει με δύναμη τον 39χρονο άντρα.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Αυγούστου, αλλά τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας κυκλοφόρησαν στις 14 Αυγούστου. Ο 39χρονος, πάντως, ευτυχώς, κατόρθωσε να βγει ζωντανός από το φρικτό αυτό ατύχημα, έχοντας, ωστόσο, τραυματισμούς στο κεφάλι, καθώς και ηπατική βλάβη ως αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως διαπιστώθηκε ότι ο Cleyton Gomes da Silva έχει εμπλακεί σε πέντε τροχαία ατυχήματα τα τελευταία δύο χρόνια και πως τη μέρα της σύγκρουσης με τη ρόδα ήταν ήδη τραυματισμένος στο πόδι και ανάρρωνε από προηγούμενο ατύχημα που είχε. Μέσα στην ατυχία του, πάντως, είναι απόλυτα τυχερός!

Keywords
Τυχαία Θέματα