#ανυπομονώ και τον Μάρτιο για μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια, #ανυπομονώ για Public!

Το Public υποδέχεται τον Μάρτιο με εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους γονείς σε συνεργασία με διακεκριμένους ψυχολόγους και parents sites και μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων από αγαπημένους συγγραφείς. Και τον πρώτο μήνα της άνοιξης το Public φέρνει ξεχωριστές εκδηλώσεις καθιστώντας το, το Νο 1 προορισμό!

Ακολουθεί

το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

«Οι θεοί του Ολύμπου – Μια μέρα στην Ελλάδα»

Αθηνά Μπαλή (Εκδόσεις Petita Demas)

@ 02/03 και ώρα 12:00 | Public The Mall Athens, Είσοδος Ελεύθερη

Αυτή τη φορά, οι Έλληνες θεοί κάνουν μια βόλτα στην Ελλάδα και, φυσικά, μπλέκουν σε νέες περιπέτειες! Ευτυχώς όμως, σε κάθε περιοχή που επισκέπτονται, συναντούν καινούργιους φίλους, που πάντα έχουν κάτι να τους διδάξουν. Γιατί ακόμα κι οι θεοί δεν τα ξέρουν όλα!

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

«Μεγαλώνοντας τους αυριανούς ψηφιακούς πολίτες»

Δωρεάν σεμινάριο από το ΚΜΟΠ και το Infokids.gr

@ 02/03 και ώρα 10.00-14:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη, απαιτείται κράτηση θέσης εδώ

Μεγαλώνοντας όλοι μαθαίνουμε, είτε από το σπίτι μας είτε από το σχολείο είτε από τις καθημερινές μας δραστηριότητες, πώς να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες. Σήμερα, όμως, είναι εξαιρετικά σημαντικό, τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να μάθουμε πώς να είμαστε και ψηφιακοί πολίτες. Το Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας – ΚΜΟΠ με το πρόγραμμα Live Without Bullying, σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και την COFACE, και το Infokids.gr, καλούν όλους τους γονείς σε μία ανοιχτή συζήτηση πάνω στην Εκπαίδευση των αυριανών Ψηφιακών Πολιτών (Digital Citizenship Education), το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 10:00-14:00, στο Public Συντάγματος. Ομιλητές θα είναι ο Martin Schmalzried, ειδικός επί του θέματος από το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Βερόνικα Σαμαρά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Safer Internet Hellas. Τι σημαίνει ψηφιακός πολίτης; Είναι αυτός που χρησιμοποιεί την τεχνολογία με ασφάλεια, ήθος και υπευθυνότητα, προστατεύοντας όχι μόνο τα δικά του δικαιώματα και τις πληροφορίες, αλλά και όλων όσοι υπάρχουν στον ψηφιακό κόσμο. Και είναι στο χέρι μας, ως γονείς, να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν ψηφιακοί πολίτες. Τα παιδιά μας σήμερα περνούν μεγάλο μέρος του χρόνο τους «συνδεδεμένα ψηφιακά», μέσα από φορητές συσκευές και εφαρμογές, αλλά και μέσω των παιχνιδιών τους και πολλών οικιακών αντικειμένων. Τα παιδιά μας «ποστάρουν» διαρκώς πληροφορίες και συναντούν άτομα, τα οποία πιθανώς να μη γνωρίσουν ποτέ στην πραγματική ζωή. Την ίδια ώρα υπηρεσίες και διαφημιστικές εταιρίες, συγκεντρώνουν αδιάκοπα στοιχεία από το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων των παιδιών μας, με σκοπό να τα «βομβαρδίσουν» με ακόμα περισσότερες διαφημίσεις προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στις ρεαλιστικές και μη ανάγκες τους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι, ότι οι πληροφορίες που παρέχουν τα παιδιά μας online αποτελούν τα «ψηφιακά δακτυλικά τους αποτυπώματα», τα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να διαγραφούν. Το να είσαι ψηφιακός πολίτης, λοιπόν, σημαίνει εν μέρει να δημιουργείς θετικά «αποτυπώματα» και να γνωρίζεις ποια από τα δεδομένα που παρέχεις online χρησιμοποιούνται από εταιρίες. Δυστυχώς, επειδή τα σημερινά παιδιά κάνουν χρήση αυτών των συσκευών και εφαρμογών από πολύ μικρές ηλικίες, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πώς να αλληλεπιδρούν σωστά στο διαδίκτυο –με μερικά μόνο κλικ μπορεί να βρεθούν σε άγνωστες «κοινότητες» και να συνομιλούν με άτομα που μπορεί να αποδειχτούν ακόμα και επικίνδυνα. Καταλαβαίνουμε όλοι, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η ψηφιακή εκπαίδευση των παιδιών μας, προκειμένου να γνωρίσουν τις αξίες, τις συμπεριφορές, τις ικανότητες, τις γνώσεις και την κριτική σκέψη που απαιτείται να έχει ο κάθε υπεύθυνος πολίτης, στον ψηφιακό κόσμο –και όχι μόνο. Και οι γονείς πρέπει να είναι η νούμερο 1 αξιόπιστη πηγή, στην οποία θα στραφεί το παιδί για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές. Είναι οι πρώτοι που οφείλουν να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους άλλους, για να αποτελέσουν έτσι ένα σοβαρό παράδειγμα για τα παιδιά τους.

Απόκριες με χρώματα face painting Snazaroo από Art&Hobby

@ 02/03 και ώρα 12.00-15.00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

@ 02/03 και ώρα 16.00-19.00 | Public The Mall Athens, Είσοδος Ελεύθερη

Μικροί και μεγάλοι Καρναβαλιστές, τo Public σε συνεργασία με την Art & Hobby και τους make-up artists των κορυφαίων χρωμάτων face painting Snazaroo, σας μεταμορφώνουν σε ό,τι προκαλεί τη φαντασία σας και φροντίζουν να κλέψετε τις εντυπώσεις τις φετινές Απόκριες.

«Ευτυχία θα πει»

Μαρία Τζιρίτα (Εκδόσεις Ψυχογιός)

@ 04/03 και ώρα 19:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα, «Ευτυχία θα πει…», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν η βιβλιοκριτικός, Κλειώ Ι. Τσαλαπάτη, και ο Διευθύνων σύμβουλος της Alco & Πρόεδρος του ΣΕΓΑ, Κώστας Παναγόπουλος. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Η βίλα «Ευτυχία» φιλοξενεί επτά ηλικιωμένους ανθρώπους∙ Τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες, πλούσιους και κάποτε διάσημους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: είναι όλοι τους άκληροι. Όταν η νεαρή γιατρός Μελίνα Γκρέι περνούσε την πύλη της πολυτελούς βίλας, έχοντας αναλάβει τη θέση της παθολόγου, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως αυτή η απόφαση θα άλλαζε ολόκληρη τη ζωή της. Κυνηγημένη και η ίδια από τα φαντάσματα και τα μυστικά του δικού της παρελθόντος, θεώρησε εξαιρετική την ευκαιρία που της δόθηκε με αυτή τη θέση εργασίας, ώστε να κρυφτεί από όσα και όσους την καταδίωκαν. Μα μέσα σε όλα τα συγκλονιστικά που ανακαλύπτει στο σπίτι αυτό για τον εαυτό της, τους ανθρώπους και την ίδια τη ζωή, για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως ευτυχία θα πει.

«Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!»

Γιώργος Νταλάρας (Εκδόσεις Αρμός)

@ 04/03 και ώρα 20:30 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, οι εκδόσεις Αρμός και ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα με τον Γιώργο Νταλάρα με τίτλο «Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!», με αφορμή τις πολλαπλές εκδόσεις του βιβλίου, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, στις 20.30, στο Public Café Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Φαραντούρη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Δημήτρης Βραχνός. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιώργος Κοτανίδης. Ο Γιώργος Νταλάρας έχει κουσούρια που ίσως να προκαλούν και παρεξηγήσεις. Αλλά υπάρχει άνθρωπος χωρίς κουσούρια; Τα καλά του, όπως στον καθένα, πάνε με τα κουσούρια του παρέα. Ο «θείος», έτσι τον φωνάζουν οι κοντινοί του συνεργάτες, έχει αλλεργία στον καπνό του τσιγάρου, πίνει νεράκι του Θεού, κοιμάται νωρίς, όλη μέρα κάθε μέρα με τα μουσικά όργανα παρέα, δεν αντέχει τα δείπνα και τα κοσμικά, δεν τον χωράει ο τόπος, κάνει πάντα μια προβίτσα πέντε ωρών πριν την κανονική πρόβα έξι ωρών, είναι στο πλευρό των φίλων του στη γιορτή αλλά και στα δύσκολα, δεν ξεχνάει πού γεννήθηκε, ποιοι τον έφεραν στον κόσμο και ιδιαιτέρως δεν ξεχνά πόσο τον έχει επηρεάσει το φυσικό κρύο που έζησε στα παιδικά του χρόνια: «…δεν το άντεχα το κρύο, υπέφερα σαν παιδί… Να σκεφτείς ότι αυτό μού έμεινε κουσούρι και μεγάλος τώρα πια… είναι καλοκαίρι και κρυώνω!»

«Ποια Κρίση Μανίτσα μ΄;"»

Ανδρέας Συμεών Κωνσταντινίδης (Εκδοτικός οίκος Rosili)

@ 06/03 και ώρα 19:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Τα “5 βήματα για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου” αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου του Ανδρέα Σ. Κωνσταντινίδη "Ποια Κρίση Μανίτσα μ΄;" το οποίο θα ζωντανέψει στο Public, μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο προσωπικής παρακίνησης, σε μορφή workshop. Σκοπός είναι να αποκωδικοποιηθούν οι πραγματικές μας ανάγκες ώστε να βρούμε τον τρόπο αλλά και το κίνητρο ώστε να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Το σεμινάριο μέσα από την διαδικασία της κατανόησης και του επαναπροσδιορισμού επιτυγχάνει την ενίσχυση της προσωπικής αυτοπεποίθησης με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας ανεξαρτήτως επαγγελματικής, προσωπικής ή οικονομικής κρίσης. Είναι ένα μαγικό ταξίδι 90 λεπτών που καταφέρνει να ανοίγει μπροστά μας έναν νέο φωτεινό ορίζοντα στο κέντρο του οποίου βρίσκουμε τον ονειρεμένο μας εαυτό που όλοι έχουμε μέσα μας!

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

«ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ»

με την ψυχολόγο Χριστιάνα Γερμανού. Σε συνεργασία με το workingmoms.gr

@ 08/03 και ώρα 18:00-20:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Σήμερα οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται. Προ πολλού έχει παρέλθει η εποχή όπου οι γυναίκα έμενε στο σπίτι και φρόντιζε τον σύζυγο και τα παιδιά της. Καλώς ή κακώς, η νόρμα της σημερινής εποχής είναι η γυναίκα να επιστρέφει στην εργασία της μετά τον τοκετό. Έτσι γινόμαστε μάρτυρες ολοένα και περισσότερων προβληματισμών σε πολλά επίπεδα: ψυχικό, οικονομικό, πρακτικό. Ελάτε 8 Μαρτίου 2019 - Ημέρα της Γυναίκας - στο σεμινάριο μας με την Χριστιάνα Γερμανού, MSc, Οικογενειακή Σύμβουλο - Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπεύτρια για να δούμε μαζί τον διπλό ρόλο της γυναίκας σήμερα, αλλά και να ανακαλύψουμε λύσεις σε όλα όσα μας προβληματίζουν σε αυτόν τον ρόλο, και να αισθανθούμε ξανά πως για όλα είμαστε ικανές!

-Τί σημαίνει αυτό σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο

- Ενοχές και αγωνίες της μητέρας

- Συντονισμός της οικογένειας

- Το ζευγάρι

- Προγραμματισμός χρόνου

- Χρόνος για την ευημερία και φροντίδα του εαυτού

- Πρακτικές λύσεις - συμβουλές για να απολαύσουμε ξανά τους ρόλους μας

Όπως πάντα, θα ακολουθήσει συζήτηση επί του θέματος και επίλυση αποριών, πρακτικά παραδείγματα, κι ασκήσεις εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει.

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες, γι’ αυτό ενημερώστε για τη συμμετοχή σας στο [email protected]

«Άλικες Σιωπές»

Κλαίρη Θεοδώρου (Εκδόσεις Ψυχογιός)

@ 13/03 και ώρα 19:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Θεσσαλονίκη 1935. Η Ηλέκτρα δεν έπρεπε να ερωτευτεί τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης δεν έπρεπε να ερωτευτεί την Ηλέκτρα. Κι όμως, σε πείσμα των διαφορετικών κόσμων από τους οποίους προέρχονται, της αδυσώπητης δικτατορίας που ζυγώνει και του πολέμου που απλώνεται σαν μαύρο σύννεφο, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, απόλυτος και συνάμα σαρωτικός. Σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν και το σκοτάδι έχει κυριαρχήσει στο φως, σε μια κοινωνία που αδερφός προδίδει και σκοτώνει αδερφό, σε μια πραγματικότητα που τα πάντα – ακόμα και η ίδια η σιωπή – καθορίζονται από την πολιτική απόχρωση που τους αποδίδεται, εκείνοι δεν διστάζουν να ακολουθήσουν τον μόνο δρόμο που μπορούν, εκείνον που προστάζει η ψυχή τους. Και μάλιστα με όποιο τίμημα, με κάθε κίνδυνο, με μόνη ελπίδα το όνειρο που κάποιοι τους αρνήθηκαν να ζήσουν. Άνθρωποι διχασμένοι, μεταμορφωμένοι σε σαρκοβόρα θεριά σε έναν κόσμο, μια χώρα, μια πόλη, μια οικογένεια που παραπαίει στη δίνη του πολέμου. Όχι μόνο του μεγάλου, αλλά κι εκείνου του άλλου: του πιο βρόμικου και ανίερου, του πιο σπαρακτικού και άδικου, του εμφυλίου. Πόσες φορές μηδενίζει το ρολόι της ζωής; Πόσες φορές μπορεί να ξεκινήσει κανείς από την αρχή; Και πόσο “άλικο” μπορεί να είναι το παρελθόν όταν εισβάλλει απρόσκλητο με τη μορφή τετράγωνων, κατακόκκινων φακέλων στο παρόν, ανατρέποντας το μέλλον; Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Άλικες σιωπές» της Κλαίρης Θεοδώρου, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 19.00, στο Public Συντάγματος.

Εκτός από τη συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν οι

Φιλομήλα Λαπατά / συγγραφέας Ματίνα Νταλλαρή / δημοσιογράφος

Τη συζήτηση θα συντονίσει η blogger του vivlia4u, Μαρία Κουλούρη. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λογοτεχνικός περίπατος, αφιερωμένος στη Φιλομήλα Λαπατά

Discover Greek Culture

@ 16/03 και ώρα 10:30 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στη φόρμα. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο blog.

Το Public και η Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture οργανώνουν το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, στις 10:30, λογοτεχνικό περίπατο αφιερωμένο σε μια αγαπημένη συγγραφέα του αναγνωστικού κοινού, τη Φιλομήλα Λαπατά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης που συνδέονται κυρίως με τις ιστορίες που αφηγείται στα βιβλία της, ζωντανεύοντας την Αθήνα των περασμένων καιρών. Στη συνέχεια, στο Public Συντάγματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τη Φιλομήλα Λαπατά και να συζητήσουν μαζί της για τη ζωή και το έργο της.

Και όμως υπάρχει θέμα

«Μακεδονικό – Τουρκία – Βαλκάνια»

@ 18/03 και ώρα 21:00 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Η συμφωνία των Πρεσπών και το «Μακεδονικό» είναι ένα μέρος της εικόνας σε σχέση με την γειτονιά μας… Οι σχέσεις μας με την Τουρκία και η καινούργια κατάσταση στα Βαλκάνια είναι η υπόλοιπη εικόνα. Αυτή η εποχη ανηκει σε αυτές που ως πολίτες πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν πιο σφαιρική και σαφή άποψη. Ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου – καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – και ο Κωνσταντίνος Φίλης – Διευθυντής Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Πάντειου Πανεπιστημίου – έρχονται στο Public Café Συντάγματος, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 21:00, για να συζητήσουν με τον Γιάννη Μπασκόζο και τον Μάκη Προβατά. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος της θεματικής ενότητας «Και όμως υπάρχει θέμα», που ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018.

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

«Bullying & Social Media» με τη Ψυχολόγο Αγγελική Καβαλλιεράτου

Σε συνεργασία με το workingmoms.gr

@ 22/03 και ώρα 18:00| Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, το workingmoms.gr και η ψυχολόγος, Αγγελική Καβαλλιεράτου, σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για το φλέγον και επίκαιρο θέμα του «Bullying και Social Media», την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 18:00. Στη εκδήλωση, η ψυχολόγος θα μας μιλήσει για

• Το πως εμφανίζεται ο σχολικός εκφοβισμός

• Τα χαρακτηριστικά του θύτη και του θύματος

• Το τι να προσέξουν γονείς και εκπαιδευτικοί

• Τους τρόπους διαχείρισης και πρόληψης

• Το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή των παιδιών σήμερα

• Την επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον εκφοβισμό

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ ενημερώστε για τη συμμετοχή σας στο [email protected]

«Το Δώρο»

Στέφανος Ξενάκης (Εκδόσεις Key Books)

@ 27/03 και ώρα 21:00 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Το Δώρο», με τίτλο: «13 ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή», την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος. Ο Στέφανος Ξενάκης είναι συγγραφέας του bestseller, «Το Δώρο». Εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

«Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό́ νησί́»

Θοδωρής Τσεκούρας (Εκδόσεις Petita Demas)

@ 30/03 και ώρα 12:00 | Public Συντάγματος (Τμήμα παιδικού βιβλίου 2ος όροφος), Είσοδος Ελεύθερη

Το απίθανο βιβλίο των πιο «αστείων υπερδυνάμεων» επιστρέφει με μία νέα, μοναδική περιπέτεια. Οι αγαπημένοι σας ήρωες σας προσκαλούν στο Public Συντάγματος (Τμήμα παιδικού βιβλίου, 2ος όροφος), στις 30 Μαρτίου, στις 12:00. Ελάτε να συναντήσετε τον συγγραφέα, Θοδωρή Τσεκούρα, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα περιπέτεια «Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό νησί». Ένα βιβλίο για το περιβάλλον, τα πλαστικά και για το πώς ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Όταν μια φάλαινα με το στομάχι της γεμάτο πλαστικά εμφανίζεται σε μια παράλια στη Σαντορίνη, η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων αναλαμβάνει δράση. Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας ομάδα χαρισματικών παιδιών σε μια νέα περιπέτεια που θα τους οδηγήσει σε ένα νησί από πλαστικό στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού. Εκεί θα αντιμετωπίσουν ένα νέο υπερκακό στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο. Ένα βιβλίο για το περιβάλλον και για το πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Keywords
public, σεμιναρια, the mall athens, the mall, mall athens, θοδωρής αθερίδης, parents, sites, ελλαδα, mall, athens, κμοπ, live, education, σαμαρας, hellas, σημαίνει, online, face, art, hobby, alco, καλοκαιρι, Αννα Νταλαρα, workshop, μητερα, msc, συμμετοχή, θεσσαλονικη, φως, blogger, κουλουρης, greek, culture, blog, εταιρεία, αθηνα, εποχη, ανηκει, media, key, books, σχολεια, νέα, δραση, βιβλια, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δωρο πασχα, ηλεκτρα γαλανου, συνταγμα live, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, δωρο πασχα 2012, Ημέρα της μητέρας, κοινωνικος τουρισμος, αλλαγη ωρας 2012, βομβα mall, αγγελικη, γιορτη σημερα, κμοπ, ξανα, κοινωνια, αποκριες, ημερα της γυναικας, τι σημαινει, the mall athens, βημα, γυναικα, εργασια, ηλεκτρα, θεμα, νησι, νταλαρας, ονοματα, ονειρο, προγραμμα, πυλη, σαντορινη, φως, χρωματα, ψυχογιος, ωρα, blogger, blog, books, face, msc, public, the mall, αθεριδης, αλλεργια, ανθρωπος, αφιερωμενο, αφορμη, βαλκανια, βιλα, βιβλιο, γειτονια, γονεις, δευτερα, δυστυχως, δηλωση, δινη, διαδικτυο, διπλο, δοθηκε, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκδοσεις ψυχογιος, εκπαιδευση, ελπιδα, εν μερει, εξελιξη, εξι, εποχη, επρεπε, επτα, ερχονται, εταιρεία, ευημερια, εφαρμογες, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ιδια, υπηρεσιες, ηρωες, θεοι του ολυμπου, θοδωρής αθερίδης, θοδωρης, εικονα, ομιλια, εκδοσεις, κεφαλαιο, κωνσταντινιδης, λινα νικολακοπουλου, μαυρο, μελωδια, μιλτος πασχαλιδης, μορφη, μουσικα οργανα, μαρια, μυστικα, νορμα, ομαδα, παντα, οικος, οικογενεια, παιδικα, παιδι, παιδια, παθος, παμε, πανεπιστημιο αθηνων, παρουσιαση, περιβαλλον, πηγη, πεισμα, πλαστικα, προβατα, ψυχη, ρολοι, ρολο, σαββατο, συζητηση, συζυγο, συνεχεια, συμμετοχή, σιωπη, σπιτι, σχολειο, τμημα, τουρκια, φαλαινα, φαντασματα, φαντασια, φυσικα, φυσικο, φορμα, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χρονος, ψηφιακη, ψηφιακο, ψυχικο, κωνσταντινος, athens, αντρες, alco, ανηκει, art, ασφαλεια, βηματα, culture, δημητρης, δικαιωματα, hobby, γιορτη, γνωσεις, greek, hellas, χωρα, κειμενα, key, κωστας, mall, mall athens, μπροστα, workshop, ολη μερα, οργανα, parents, πληροφοριες, ψυχολογος, σημαίνει, sites, σκοτωνει, ταξιδι, online, θεοι, θεσεις, θετικα, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα