Αντώνης Κανάκης: Δέκα από τις καλύτερες στιγμές του στον ANT1

Μετά από 25 χρόνια συνεργασίας του με τον ANT1, o "frontman" του Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό...

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για το "διαζύγιό" του με τον ANT1

Στη μακρόχρονη πορεία του, ο Αντώνης Κανάκης θα επιμεληθεί τη σκηνοθεσία, θα γράψει τα κείμενα, θα διαλέξει τις μουσικές, θα βοηθήσει στο μοντάζ. Εν ολίγοις, θα φτιάξει εκπομπές

και σκετς που χάρησαν απλόχερα ξεκαρδιστικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε πολλές ο ίδιος μάλιστα έπαιξε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Αντώνη Κανάκη στον ANT1:

Στον στρατό

Ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την περίοδο των Α.Μ.Α.Ν. όπου ο Αντώνης Κανάκης υποδύεται τον νεοσύλλεκτο:

Οι 3 φίλες

Από τα πιο σπαρταριστά σκετς των Α.Μ.Α.Ν. ήταν η παρέα των τριών κοριτσιών και οι συζητήσεις. Ένα μικρό δείγμα από την παρέα είναι αυτό που ακολουθεί με την απορία "Τι είναι το ΑΦΜ":

Εκπαίδευση αστυνομικών

Μια συλλογική προσπάθεια των Α.Μ.Α.Ν. αλλά ο Κανάκης ξεχωρίζει ως ο ευσυνείδητος υποψήφιος αστυνομικός:

Το ζεύγος Πατούλη

Ίσως μία από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές στο Ράδιο Αρβύλα ήταν η σάτιρα της καθημερινότητας του Γιώργου και τη Μαρίνας Πατούλη, με τον Αντώνη Κανάκη να υποδύεται με... ταπεινότητα τη σύζυγο του προέδρου της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου.

Το λιοντάρι και ο κυνηγός

Μπορεί ο κορυφαίος στα ανέκδοτα να είναι ο Γιάννης Σερβετάς (με εξαίρεση τα "κρύα", των οποίων μετρ είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος), ωστόσο, κατά καιρούς ο Αντώνης Κανάκης έχει αποδείξει πως «το ’χει» επίσης... Το αστείο με τον κυνηγό και το λιοντάρι που διηγήθηκε είναι απλά ξεκαρδιστικό, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το εξιστόρησε...

Τηλεκύβος

Ο παρουσιαστής του Τηλεκύβου, αποτελεί μετεξέλιξη του Λούλη του Κουκλεντέ -για όσους θυμούνται- και σίγουρα συγγενή του Τόνι Σφήνου. Ποτέ ξανά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ένα «ΕΧΑΣΑ!» δεν ειπώθηκε με τέτοιο ενθουσιασμό.

Ο Κανάκης και η Κόνι

Με αφορμή δημοσιεύματα του National Geographic ότι στο εξωτερικό μερικοί άνδρες επιλέγουν για σύντροφό τους... κούκλες από σιλικόνη , ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να μας συστήσει την κοπέλα του, Κόνι:

Τα αυτιά του Αντώνη

Δεν αποτελεί σκετς αλλά σίγουρα είναι μια απολαυστική στιγμή όπου ο Αντώνης Κανάκης δέχεται τα σχόλια του κοινού για τα... αυτιά του.

Ο πόντιος τοξοβόλος

Ένα από τα πιο ωραία ανέκδοτα που έχει ειπωθεί στο Ράδιο Αρβύλα: Ένας πόντιος αποφασίζει να πάρει μέρος σε διαγωνισμό τοξοβολίας και...:

Πυκνοί καπνοί

Το τελευταίο βίντεο που ξεχωρίσαμε -και ίσως ένα από τα πιο γνωστά στα χρονικά του υπερεπιτυχημένου Α.Μ.Α.Ν.- δείχνει τον Αντώνη Κανάκη να υποδύεται τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλο, τη στιγμή που καλείται να σχολιάσει την άρνηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να βοηθήσει τη δεξιά παράταξη στις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα