Ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό η έκθεση “Kaiser Reflections Young Photographers 2018”

Tην ευκαιρία να θαυμάσουν το προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας, μεταξύ των σπουδαστών φωτογραφίας του εκπαιδευτικού Ομίλου AKTO Art & Design και του ιστορικού brand Kaiser, θα έχουν όσοι επισκεφθούν την Gallery του ΑΚΤΟ ως τις 8 Ιουνίου. Ο εκθεσιακός χώρος του κολλεγίου θα φιλοξενήσει τις 30 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού φωτογραφίας “Kaiser Reflection

Young Photographers 2018” που εμπνεύστηκαν από την Kaiser, τη Νο1 Pilsnerμπύρα στη χώρα μας.

Η Kaiser, ένα brand συνυφασμένο με την ποιότητα και την προσιτή πολυτέλεια, εμπιστεύθηκε τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design της χώρας και έδωσε την ευκαιρία σε νέους σπουδαστές να ζήσουν μία προσομοίωση πραγματικών απαιτήσεων διαφημιστικής φωτογράφισης, δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, φακούς και ενότητες φωτογράφησης. Οι προπτυχιακοί σπουδαστές φωτογραφίας, με την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους αποτύπωσαν με το φακό τους το ιστορικό brand και ένα από τα πιο εμβληματικά μπουκάλια μπύρας στην Ελλάδα, φωτίζοντας όλες τις πτυχές της πιο διάσημης Pilsner στην Ελλάδα.

Τα έργα που προέκυψαν αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που απαρτίστηκε από την κ. Κωνστανίνα Γκιτάκου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ‘Φωτογράφος’, την κ. Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser, τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, διακεκριμένο φωτογράφο στον κλάδο της γαστρονομίας, τον κ. Απόστολο ΚοτσάμπασηEditorinChiefτου περιοδικού Mancode και την κ. Ελίνα Φίλια Creative Director της διαφημιστικής εταιρείας McVictor & Hamilton.

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης την Τετάρτη 30 Μαΐου βραβεύτηκαν 9 νικητές για τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες με δώρα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Οι νικητές στην κατηγορία Kaiser Gastronomy είναι οι : Ευαγγελία Βαβουράκη (1η θέση), Μαρίνα Παπάζογλου (2η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (3η θέση). Στην κατηγορία Kaiser everyday life moments βραβεύτηκαν οι: Γιώργος Χαραλάμπους (1η θέση), Αντώνης Κουβίδης (2η θέση), Ελένη Ψωμά (3η θέση). Τέλος, στην κατηγορία Kaiserproductinspiredshotsβραβεύτηκαν οι Ολίνα Κάτσαρη (1η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (2η θέση) και Χριστιάνα Τσιώρου (3η θέση).

Keywords
Τυχαία Θέματα