Άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες Η θερμοκρασία από τη Δευτέρα θα ανέβει αλλά θα πέσει και πάλι στα μέσα της εβδομάδος Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Σποραδικές

καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τοπικές χιονοπτώσεις από αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2020

Στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες, την Εύβοια, τις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 24-11-2020

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες στα νότια και στην Κρήτη είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση..

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην Εύβοια και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα