Αμερικανικές εκλογές: Ο Ντόναλντ Τραμπ απορρίπτει το αποτέλεσμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών που ήθελαν νικητή, και κατά συνέπεια επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Τζο Μπάιντεν και υποσχέθηκε να κινηθεί νομικά, ενώ την ίδια ώρα πλήθη κόσμου στις Πολιτείες των ΗΠΑ βγαίνουν στους δρόμους και πανηγυρίζουν για την εκλογή του νέου Προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που παρεπιπτόντως η ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών τον βρήκε σε γήπεδο γκολφ

στη Βιρτζίνια να εξασκεί το αγαπημένο του άθλημα, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα bloomberg, υποστηρίζοντας πως θα απευθυνθεί στα διακαστήρια την ερχόμενη εβδομάδα για τα αποτελέσματα των εκλογών, ενώ τόνισε πως "οι εκλογές ακόμα δεν έχουν τελειώσει".

"Ακόμα είμαστε μακριά από το τέλος των εκλογών", δήλωσε ο Τραμπ. "Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει διακριθεί ως νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών", συμπλήρωσε. "Γνωρίζουμε όλοι γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να παρουσιαστεί ψευδώς ως ο νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης πασχίζουν κάνοντας τόσες προσπάθειες να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να λάμψει η αλήθεια", ανέφερε ακόμα στην ανακοίνωσή του ο Τραμπ. "Είναι απλή διαπίστωση ότι οι εκλογές αυτές έχουν ακόμη μακρύ δρόμο για να τελειώσουν".

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου της εκλογικής του ομάδας στην Φιλαδέλφεια, ο προσωπικός του δικηγόρος Ρούντι Τζουλιάνι διαβεβαίωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν προτίθεται να αναγνωρίσει τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του. "Προφανώς και δεν θα αναγνωρίσει την ήττα του ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 600.000 αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια", δήλωσε ο Τζουλιάνι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα