Άγριες Μέλισσες: Η διαπόμπευση της Παπαθωμά - "Βγάλτα όλα Βιολέτα"

Ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις επιφύλασσε για τους τηλεθεατές το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης δημοφιλούς σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», το οποίο κατέληξε σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη σκηνή για την ηρωίδα που ερμηνεύει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ίδιο του τον πατέρα, ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) επισκέπτεται τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) και ερωτοτροπούν. Σε μια άξαφνη στιγμή, ο γιος του Δούκα θυμάται τόσο τον χορό της με τον Μιλτιάδη όσο και τη φορά που η Βιολέτα

τον είχε πετάξει έξω από το καφενείο της και θολώνει. Ντύνεται, παίρνει τα ρούχα της. Εκείνη του ζητά να της τα δώσει γιατί δεν το θεωρεί αστείο. «Όσο αστείο ήταν να μου γυρίσεις την πλάτη εσύ, εμένα!» της απαντά, δείχνοντας ότι σκοπεύει να την αφήσει να κυκλοφορήσει με τα εσώρουχά της στους δρόμους του χωριού. Η Βιολέτα αντιδρά και τον ικετεύει να της δώσει τα ρούχα της. «Αφού ήθελες να δείξεις τα κάλλη σου στον έναν και στον άλλο, θα τα δείξεις και σε όλο το χωριό να σε καμαρώσει» φωνάζει ο Κωνσταντής. Τη ρίχνει στο έδαφος και φεύγει, αφήνοντάς τη να κλαίει γοερά.

Στο τρέιλερ της Δευτέρας η Βιολέτα ζει τον απόλυτο εξευτελισμό: Περπατά ξυπόλυτη με το μεσοφόρι στο χωριό. Όλοι την κοιτούν, άλλοι σοκαρισμένοι και άλλοι περιγελώντας την. Στη δεύτερη κατηγορία και ο Κωνσταντής, ο οποίος γελά με το θέαμα και φωνάζει «Βγάλτα όλα Βιολέτα

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η σκηνή όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο ελληνικό Twitter, με τις περισσότερους χρήστες να δείχνουν συμπάθεια προς την ηρωίδα της Παπαθωμά και να κατακρίνουν τον Κωνσταντή. Δεν έλειψε φυσικά και το τρολάρισμα..

Η περίληψη του επεισοδίου της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου:

Η Θεοδοσία προσεγγίζει φιλικά την Ελένη, γεμίζοντας περισσότερες ενοχές τον Λάμπρο και την Ελένη. Παράλληλα, ο Νέστορας κάνει την πρώτη επίσημη γνωριμία με τον εγγονό του. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να έρθει πιο κοντά με την οικογένεια του γιου του; Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται με επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνά στο χωριό με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος συγκρούεται με την Μυρσίνη και διαλύει τον παράνομο δεσμό τους. Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα καταρρακωμένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο γραφείο του Δούκα και να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της Δρόσως και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη μικρή αδερφή Σταμίρη απαγορευμένα πάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα