Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Δανδουλάκη για τον "Μελέτη"

Στην εκπομπή "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη, με αφορμή την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον τηλεοπτικό Μελέτη, λέγοντας πως όταν άρχισαν να συνεργάζονται, δεν θυμήθηκε πως ήταν ο ηθοποιός με τον οποίον έπαιζε στο "Βέρα στο Δεξί".

"Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη έχουμε βρεθεί στη Βέρα στο

Δεξί, τότε ήταν μωρό. Είχα να τον δω από τη "Βέρα στο Δεξί". Να δεις τι έπαθα, δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τέτοιο καιρό πέρυσι, κι έβλεπα τα αγόρια που βάφονταν και λέω «Ποιος είναι αυτός ο νέος»; Μου είπαν, αλλά ούτε τότε το συνέδεσα, γιατί ήταν ένα παιδάκι και είδα έναν άντρα. Η αλλαγή του Γιώργου στα μάτια μου ήταν πολύ μεγάλη. Μια φίλη μου είπε "έχετε ξανασυνεργαστεί" και λέω "όχι καλέ, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί". Όταν τον ρώτησα τον Γιώργο "έχουμε συνεργαστεί;", μου λέει "ήμουν τότε...". Του λέω έλα να σου δώσω μια κανονική αγκαλιά παιδάκι μου!", είπε.

Όσο για τις εξελίξεις στη σειρά, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: "Είναι πολύ δύσκολες οι ψυχολογικές καταστάσεις για να ξεπεραστούν και από την πλευρά της Ανέτ και από την πλευρά του Μελέτη, για να μπορέσει να νιώσει ο ένας τον άλον. Είναι τόσο ενδιαφέρουσα, όμως, η διαδρομή που έχει βάλει η Μελίνα Τσαμπάνη να γίνεται μέχρι το τέλος της σειράς. Ακόμη δεν ξέρουμε ούτε εμείς ποιοι θα έχουν θετικό και ποιοι αρνητικό τέλος. Είναι ωραίο και για εμάς, να το ανακαλύπτουμε και να ζυμώνεται όλο αυτό. Ξέρουμε μέχρι εκεί που πρέπει να ξέρουμε".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες, Δανδουλάκη, Μελέτη,agries melisses, dandoulaki, meleti