Αυτό είναι το βιβλίο όλο γλύκα, που αγάπησε περισσότερο το ελληνικό κοινό

Η αγάπη του αναγνωστικού κοινού για την κουζίνα και συγκεκριμένα για τη ζαχαροπλαστική εκφράστηκε για μια ακόμη φορά στα πρόσφατα βραβεία Public Book Awards.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Κοινού των Public Book Awards. Οι εκδόσεις Διόπτρα με μεγάλη χαρά δέχθηκαν το βραβείο αναγνωστών

στην κατηγορία «Ευ ζην», για το βιβλίο του pastry chef Χρήστου Βέργαδου «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής». Το βραβείο απένειμε ο κριτής του Master Chef και executive chef στο εστιατόριο Feedel Urban Gastronomy, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Χρήστος Βέργαδος σημειώνει:

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα! Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας.

Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.

Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό,afto