Αυτό είναι το iPhone 11: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα νέα smartphone της Apple

Δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και ενισχύοντας σημαντικά την επεξεργαστική ισχύ, η Apple παρουσίασε και επίσημα τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone. Προκειται για το iPhone 11, το iPhone

11 Pro και το iPhone 11 Pro Max.

Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα καταφθάσουν μια εβδομάδα αργότερα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 11 είναι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, το πλέον γρήγορα και ενεργειακά οικονομικό smartphone της αγοράς. Η ειδοποιός διαφορά του ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την Apple, είναι ότι είναι το πλέον προηγμένο smartphone της αγοράς σε επίπεδο λήψης φωτογραφιών και βίντεο. Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι η Apple μοιάζει να υιοθετεί μια πιο "χαλαρή" τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, καθώς η τιμή εκκίνησης του βασικού μοντέλου ορίστηκε στα 699 δολάρια.

Η Apple υπερηφανεύεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone. Πρόκειται για δύο κάμερες με ανάλυση 12 megapixel και υπερ-ευρυγώνιο φακό. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητα λήψης "slofies", δηλαδή selfie φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση.

Ως καινοτομία χαρακτηρίστηκε και η ενσωμάτωση του νέου επεξεργαστή A13 Bionic. που πραγματοποιεί έως και 1 τρισ. ενέργειες ανά δευτερόλεπτο.

Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792.

Το νέο "καμάρι" της εταιρείας, ωστόσο, ακούει στο όνομα iPhone 11 Pro, που το επιτελείο της Apple υποστηρίζει ότι προσφέρει ανεπανάληπτες δυνατότητες καταγραφής και επεξεργασίας εικόνας και μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Στην απλή έκδοση iPhone 11 Pro, με οθόνη 5,8 ιντσών, η τιμή εκκίνηση ορίστηκε στα 999 δολάρια. Η τιμή εκκίνησης της έκδοσης iPhone 11 Pro Max ορίστηκε στα 1.099 δολάρια, ενώ η οθόνη φτάνει τις 6,5 ίντσες.

Πρόκειται για το πρώτο iPhone που στην ονομασία του "δανείζεται" το χαρακτηρισμό "Pro" από τα επαγγελματικά μοντέλα υπολογιστών της Apple.

Η νέα συσκευή διαθέτει τρεις κάμερες, μεταξύ των οποίων και ένας τηλεφακός, ενώ σύμφωνα με την Apple, τις δυνατότητες της "τέσταραν" κορυφαίοι επαγγελματίες φωτογράφοι που δήλωσαν έκπληκτοι από τις δυνατότητες που προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα