Αυτή είναι η άγνωστη μυστηριώδης κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν

Το όνομα αυτής, Yekaterina Vladimirovna Putina ή αλλιώς, Katerina Tikhonova. Σε ηλικία 32 ετών σήμερα, η Κατερίνα είναι πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Kirill Shamalov και η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία έκανε την πρώτη, επίσημη τηλεοπτική της εμφάνιση σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστή από συμμετοχές της σε διαγωνισμούς χορού (ακροβατικό ροκ εν ρολ) αλλά και από τον γάμο της

με τον μεγιστάνα επενδυτή που είχε λάβει επιχορηγήσεις από τα κρατικά συνταξιοδοτικά ταμεία.

Στα ρωσικά ΜΜΕ θεωρείται ταμπού η αναφορά στην προσωπική ζωή του προέδρου και ο ίδιος, αν και έχει αναφερθεί στην οικογένειά του έχει πει πως δεν επιθυμεί να παραβιάζεται η ιδιωτικότητά του. Έτσι, και για την Κατερίνα είναι γνωστά επισήμως ελάχιστα πράγματα.

"Είμαι περήφανος για τις δύο κόρες μου. Επιμορφώνονται συνεχώς και εργάζονται", έχει δηλώσει ο ίδιος χωρίς ποτέ να τις έχει κατονομάσει.

Ο Αντρέι Ακίμοφ, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ρωσικής τράπεζας Gazprombank, είχε δηλώσει στο Reuters το 2015 ότι η Τίχονοβα ήταν κόρη του Πούτιν, αλλά αργότερα αρνήθηκε ότι είχε κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Μέχρι σήμερα η Τίχονοβα, που χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της, ασχολείτο επισήμως με επιχορηγούμενα από το δημόσιο επιστημονικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και δραστηριοποιείται ως αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του Ροκ Εν ρολ, σε ζητήματα επέκτασης και μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με τους New York Times, η επίσημη "πρώτη" της κατ' επάγγελμα ενδοκρινολόγου Τικόνοβα, μόνο τυχαία δεν είναι. Αντιθέτως, έρχεται τη στιγμή που η δημοτικότητα του Πούτιν πέφτει λόγω των μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό και ίσως σηματοδοτεί νέο, πιο ενεργό ρόλο για τη νεαρή επιστήμονα στη δημόσια ζωή της Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα