To παραπάτημα του Γιούνκερ και το δημοσιογραφικό bullying

Τα πρώτα δημοσιογραφικά σχόλια, αμέσως μετά τη μετάδοση της εικόνας με τον Πρόεδρο της Κομισιόν να υποβαστάζεται από Ευρωπαίους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ήταν "ανησυχία". Λογική πρώτη αντίδραση.

Σε δεύτερο χρόνο, ωστόσο, γράφτηκαν σχόλια με "χιούμορ" και υπαινιγμούς για το εάν πίνει περισσότερο από το κανονικό ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Άλλοι έγραψαν για "τριγκλίσματα" και πάει λέγοντας...

Στις φωτογραφίες που λάβαμε στο News247

από το Associated Press, όμως, κοιτάζοντας προσεκτικά στις λεζάντες, εντοπίσαμε την υποσημείωση ότι ο Πρόεδρος της Κομισιόν πάσχει από "Sciatica".

Και στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας διαβάζουμε: "Είναι όταν το ισχιακό νεύρο, που συνδέει τους γοφούς με τα πόδια σας, είναι ενοχλημένο. Συνήθως βελτιώνεται η κατάσταση σε 4 έως 6 εβδομάδες, αλλά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο".

Λίγο πιο κάτω, στα συμπτώματα, διαπιστώνει κανείς ότι ο ασθενής αισθάνεται ισχυρούς πόνους και μάλιστα τα συμπτώματα γίνονται εντονότερα, όταν κινείσαι, φτερνίζεσαι ή βήχεις!

Επίσης, προκαλείται πόνος στη μέση, αλλά αυτός δεν είναι τόσο έντονος όσο στους γλουτούς και στα πόδια. Και είναι πρόβλημα το να παραμένεις καθιστός για πολλές ώρες, όπως προφανώς συμβαίνει με τον Πρόεδρο της Κομισιόν.

Συμπέρασμα: τα σχόλια "στο γόνατο" μπορεί να κέρδισαν προς στιγμήν τις εντυπώσεις και μερικά clicks παραπάνω στο διαδίκτυο, αλλά η αλήθεια είναι πάντοτε εκεί και θα έρθει στην επιφάνεια αργά ή γρήγορα.

Περαστικά στον κύριο Γιούνκερ, που κουτσαίνει εμφανώς και ίσως πίνει κάποτε μερικά ποτηράκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υφίσταται δημοσιογραφικό bullying...

Keywords
Τυχαία Θέματα