Survivor 4: Η επικοινωνία της Σαλαγκούδη με τον πατέρα της και το κλάμα του Τριαντάφυλλου

Γεμάτο συγκίνηση και δάκρυα ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου όλοι οι παίκτες κατά τα αγωνίσματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, που κατάφεραν να δουν εικόνες και να διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σκηνικό.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες που έχουν τόσο καιρό να δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα, συγκινήθηκαν έντονα και ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο Τριαντάφυλλος

στο θέαμα της εικόνας της συζύγου και του γιου του ξέσπασε σε λυγμούς. "Αγόρι μου σ' αγαπάω, Δήμητρα σε παρακαλώ πρόσεχε τον Νικόλα. Είσαι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μου έχεις συμπαρασταθεί σε όλα, χωρίς εσένα θα ήμουν τελειωμένος, δεν θα υπήρχα, σ' αγαπάω. Νικόλα μου σ' αγαπάει ο μπαμπάς, θα έρθει σύντομα κοντά σου" είπε κλαίγοντας.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί και η αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη στο μήνυμα του πατέρα της. "Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Σ' αγαπάω πάρα πολύ μπαμπάκα μου και μου λείπεις πολύ", δήλωσε η παίκτρια συγκινημένη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το μήνυμα της αδερφής της Σοφίας, η οποία όχι μόνο πλάνταξε στο κλάμα, αλλά βγήκε κι έξω από το δωμάτιο επικοινωνίας για να μπορέσει να συνέλθει.

Μιλώντας η παίκτρια στην κάμερα αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν είδε φωτογραφίες των παιδιών της είναι ο πρώην σύζυγός της και η αντιδικία που έχουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 4, Σαλαγκούδη, Τριαντάφυλλου,Survivor 4, salagkoudi, triantafyllou