Survivor 4: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο - Τραυματίστηκαν παίκτες

Εκπλήξεις, συγκινήσεις και πολύ έντονες στιγμές επεφύλασσε το Survivor της Τετάρτης, σε ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, το οποίο μάλιστα είχε ένα "φρέσκο" πρόσωπο αλλά και δύο αποχωρήσεις.

Αρχικά, να σημειωθεί πως το χθεσινό επεισόδιο και συγκεκριμένα το αγώνισμα των δύο ομάδων το παρουσίασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Κι αυτό διότι, ο Γιώργος Λιανός υποχρεώθηκε να επιστρέψει προσωρινά στην Ελλάδα λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού

του και κατά συνέπεια στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας τον αντικατέστησε ο Τούρκος παραγωγός.

Την ίδια ώρα, πριν και μετά το αγώνισμα των δύο ομάδων, συνεχίστηκε ο "μπλε" διχασμός και οι λογομαχίες μεταξύ των Τζέιμς Καφετζή-Νίκου Μπάρτζη και τριών παικτών της ομάδας.

Οι δυο τους είχαν ένα λεκτικό επεισόδιο με τους Πάνο Καλίδη και Μαριαλένα, ενώ λίγο πριν η μπλε ομάδα αναχωρήσει για το συμβούλιο υπήρξε και ένα πολύ έντονο περιστατικό, όπου ο Σάκης Κατσούλης και οι Τζέιμς-Μπάρτζης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τις εντάσεις να επανέρχονται και στο συμβούλιο.

Survivor 4: Τραυματισμός παικτών και αποχώρηση Σοφίας

Η μία από τις δύο αποχωρήσεις ήταν έκτακτη. Ο λόγος για τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία, όπως ανακοίνωσε -εξ αποστάσεως- ο Γιώργος Λιανός στη διάρκεια του συμβουλίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο λόγω του τραυματισμού της. Η παίκτρια της μπλε ομάδας είχε χτυπήσει στο πόδι, με το ιατρικό πόρισμα να κάνει λόγο για σπάσιμο στα δάχτυλα. Στη Σοφία τοποθετήθηκε γύψος στο σημείο, ωστόσο, η σοβαρότητα του τραυματισμού της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τραυματισμό υπέστησαν, όμως, δύο ακόμη παίκτες και από τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ένα συγκεκριμένο εμπόδιο στον στίβο μάχης αποδείχτηκε επικίνδυνο και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή, την οποία δεν επέδειξαν οι Τριαντάφυλλος και Χριστίνα από κόκκινους και μπλε αντίστοιχα. Ο γνωστός τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς χτύπησε στο ξύλο, με αποτέλεσμα μάλιστα να αποσυρθεί και να αποχωρήσει με ασθενοφόρο.

Στο ίδιο σημείο χτύπησε και η Χριστίνα, η οποία έδειχνε να πονά αρκετά, χωρίς να μπορεί μάλιστα να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου πάντως, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο συμβούλιο με κολάρο, διαμαρτυρόμενος ότι πονά υπερβολικά, γεγονός βέβαια που αμφισβητήθηκε από συμπαίκτη του.

Survivor 4: Έσπασε η υποομάδα των Αλέξη και Κρις

Νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας αναδείχτηκε η μπλε ομάδα, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται στη συνέχεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο επικοινωνίας και να ακούνε ηχητικά μηνύματα από συγγενείς και φίλους σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Έπειτα, πήραν τον δρόμο για το συμβούλιο του νησιού, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στα δύο "στρατόπεδα" που έχουν δημιουργηθεί στη μπλε ομάδα, τα οποία για λίγα λεπτά ήταν τρία, μέχρι να ακουστεί ο παίκτης που αποχώρησε.

Αυτός ήταν ο Κρις Σταμούλης, που ήταν υποψήφιος μαζί με τους Πάνο Καλίδη και Αλέξη Παππά. Με τον τελευταίο μάλιστα διατηρούσαν άψογες σχέσεις, ενώ οι δυο τους είχαν αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα όλο το τελευταίο διάστημα. Η θέση τους ήταν επισφαλής, ωστόσο το κοινό ψήφισε τον Κρις, που, παρά τη ρήξη με τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, δεν παρέλειψε να τους χαιρετήσει έναν προς έναν.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς θα πρέπει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τη η θέση και τις σχέσεις του "απομονωμένου" Αλέξη στη μπλε ομάδα, αλλά και γενικότερα πώς θα διαμορφωθούν οι υποομάδες και οι ισορροπίες στους μπλε, που φαίνεται πως έχουν διασπαστεί για τα καλά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα