Olga Kurylenko: Διαγνώστηκε με κορονοϊό το κορίτσι του James Bond

Ο κορονοϊος έχει κι επίσημα κηρυχθεί σε πανδημία από τον ΠΟΥ, με τα κρούσματα παγκοσμίως να αυξάνονται με ανησυχτικό ρυθμό. Οι ευπαθείς ομάδες όπως τονίζουν ξανά και ξανά οι επιστήμονες είναι ευάλωτες στον ιό, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούν να νοσήσουν και άτομα που ανήκουν σε υγιείς ομάδες.

Μάλιστα, ο Covid-19 δεν κάνει… διακρίσεις και «χτύπησε» ακόμη και γνωστά πρόσωπα του θεάματος και του αθλητισμού. Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός Tom Hanks, επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα

Γουίλσον είχαν διαγνωσθεί θετικά με κορονοϊό. Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε και αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο σταρ του NBA Charles Barkley και ο Γάλλος σταρ Rudy Gobert (ο οποίος μάλιστα λίγες ημέρες πριν νοσήσει, έκανε πλάκα για το πώς κολλά κανείς τον κορονοϊό).

Πλέον στη λίστα των διασήμων που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό είναι και το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Olga Kurylenko.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γαλλο-ουκρανικής καταγωγής Kurylenko αναφέρει: «Είμαι άρρωστη σχεδόν μια εβδομάδα τώρα. Πυρετός και κόπωση είναι τα κύρια συμπτώματα που παρουσιάζω.Φροντίστε τον εαυτό σας και πάρτε την κατάσταση στα σοβαρά.»

H Kurylenko έγινε διεθνώς γνωστή ως κορίτσι του James Bond συμμετέχοντας στην ταινία "Quantum of Solace" στο πλευρό του Daniel Craig. Πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία "Hitman".

Keywords
Τυχαία Θέματα