Next Top Model: Η φωτογράφιση σε ύψος 20 μέτρων εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Ο πήχης ανεβαίνει όλο και περισσότερο όσο εξελίσσεται το fashion ριάλιτι "Next Top Model" και για την ακρίβεια στο χθεσινό επεισόδιο έφτασε τα 20 μέτρα! Οι 18 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν στη νέα δοκιμασία αποχώρησης να "κρεμαστούν" από ένα σχοινί σε έναν τοίχο αναρρίχησης και να ποζάρουν μετέωρες με σέξι βλέμμα και pin-up διάθεση.

Το τηλεοπτικό

κοινό ήδη είχε παρακολουθήσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν μερικές κοπέλες στην υποβρύχια φωτογράφιση (λόγω της οποίας αποχώρησε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έχει φοβία με το νερό), ωστόσο τα προβλήματα με τον... αέρα αποδείχτηκαν πολύ περισσότερα!

Τουλάχιστον τέσσερις από τις διαγωνιζόμενες (Έντα Λάσκα, Μέγκι Ndrio, Μαριάννα Μάντεση και Ειρήνη Καζαριάν) έπαθαν κρίση πανικού (άλλες μεγαλύτερη άλλες μικρότερη) όταν ανέβηκαν με το σχοινί. Στην περίπτωση της Έλντας μάλιστα, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη: Η διαγωνιζόμενη πανικοβλήθηκε, είχε προβλήματα με την αναπνοή της και άρχισε να κλαίει (κατάφερε ωστόσο εν μέσω αυτού να κάνει δυο τρία κλικ).

Μέσα σε όλη αυτήν την ένταση, ένα από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου ήταν αναμφίβολα το αυτοτρολάρισμα της Ηλιάννας Παπαγεωργίου, η οποία μόλις είδε τον πανικό κάποιων κοριτσιών στα 20 μέτρα, ομολόγησε ότι και η ίδια έχει πέσει από πολύ μεγαλύτερο υψόμετρο. Σχεδόν αμέσως, σε μια καυστική συνειδητοποίηση, δήλωσε «έχει δίκιο ο κόσμος, τα έχω κάνει όλα τελικά».

Δείτε τη φωτογράφιση (το στιγμιότυπο με την Ηλιάννα στο 29.35'):

Μετά το κλάμα, η αποχώρηση

Η Ειρήνη Στεριανού και η Έλντα Λάσκα ήταν οι παίκτριες με τις χειρότερες φωτογραφίες. Και οι δύο δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ειρήνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της που βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση, τελικά όμως η Βίκυ Καγιά της έδωσε τη φωτογραφία της για να επιστρέψει στο σπίτι του GNTM. Η Έλντα Λάσκα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό η οποία ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη στο άκουσμα της απόφασης των κριτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα