Matebook D: Τα laptop της Huawei ήρθαν στην Ελλάδα - Η προσφορά και οι τιμές

Μετά την καταξίωση της στην ελληνική αγορά κινητών η Huawei βάζει ψηλά τον πήχη και στην αγορά των laptop με τα Matebook D14 και Matebook D15 που από σήμερα ξεκίνησε η προπαραγγελία τους μέσω των εμπορικών συνεργατών της. H Ηuawei η οποία έχει εισέλθει στην αγορά των φορητών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια διεκδικεί και σε αυτό τον τομέα μία από τις κορυφαίες θέσεις σε σχετικά

σύντομο χρονικό διάστημα.

Δώρο το Nova 5T στις προπαραγγελίες

Για να κάνει γνωστή την νέα κατηγορία στο ελληνικό κοινό η Huawei προχωράει σε μία αξιοπρόσεκτη προσφορά. Συγκεκριμένα, 200 τυχεροί καταναλωτές που θα προλάβουν να προπαραγγείλουν το νέο Huawei Matebook D14 ή το νέο Huawei Matebook D15 στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei, θα λάβουν δώρο το smartphone Huawei Nova 5Τ. Η εταιρεία προχωράει σε αυτή την προσφορά θέλοντας να τονίσει την συνδεσιμότητα του laptop με το smartphone μεσω της λειτουργίας Huawei Share One Hop.

Η λειτουργία Huawei Share One Hop σημαίνει ευκολία: Με ένα άγγιγμα, smartphone και laptop συνδέονται και επικοινωνούν, σε μία οθόνη, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας: ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

Oι δύο συσκευές συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, διευκολύνουν το multi-tasking και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον εργασίας και διάδρασης τόσο εύχρηστο, γρήγορο, αποτελεσματικό και πρακτικό που δεν θα μπορείτε να φανταστείτε με τίποτα να επιστρέφετε σε μια καθημερινότητα χωρίς τη δυνατότητα της λειτουργίας Huawei Share! Μια νέα εποχή ευκολίας και πρακτικότητας ξεκινά για τους χρήστες φορητών υπολογιστών.

Χαρακτηριστικά και τιμές

Τα νέα Matebook που παρουσιάστηκαν σήμερα στην Βαρκελώνη έχουν κατασκευαστεί και με έξυπνο σχεδιασμό: 4,8 χιλιοστά πάχος το D14 και 5,3 χιλιοστά πάχος το D15 και διαστάσεις 322,5 x 214,8 x 15,9 χιλιοστά το D14 και 357,8 × 229,9 × 16,9 χιλιοστά το D15. Με τόσο κομψό design, σχεδόν ανύπαρκτα bezel και FullView Display οθόνη (ανάλυσης Full HD 1920×1080), δημιουργούν εξαιρετική αναλογία οθόνης-συσκευής (84% το D14 screen-to-body ratio και 87% το D15), πράγμα που τα ανάγει σε ένα από τα πιο μικρά και ελαφριά μοντέλα στην κατηγορία τους.

Μετά το τέλος της προπαραγγελίας που θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου τα δύο Matebook θα είναι διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Huawei χωρίς την προσφορά του δωρεάν Nova 5T. Οι τιμές διάθεσης τους είναι για το Huawei Matebook D14 749 ευρώ και για το Huawei Matebook D15 699 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα