Masterchef: Γιατί παίκτρια μαγείρεψε επίτηδες άσχημα

Τη Στέλλα Ματαρά την είδαμε στις οντισιόν του MasterChef 4, τις οποίες πέρασε με επιτυχία γι' αυτό και ακολούθησε το boot camp. Σε εκείνη τη φάση του διαγωνισμού, όμως, το πιάτο που έφτιαξε δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των κριτών και η γεύση του δεν ήταν ικανοποιητική, ώστε να μπορέσει να περάσει και να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Ωστόσο, η διαγωνιζόμενη αποκάλυψε στη "Φωλιά των Κου Κου" πως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως δεν μαγείρεψε καλά, καθώς το προκάλεσε η ίδια ώστε να μην μπει στο σπίτι του MasterChef.

Ο λόγος ήταν πως μόλις δύο μέρες πριν τη δοκιμασία του boot camp, είχε μάθει πως είναι έγκυος, επομένως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

"Δοκίμασα το φαγητό και δεν κατέβαινε! Ζητώ συγγνώμη από τους κριτές που το δοκίμασαν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, δήλωσε πως προσπαθούσαν για καιρό με τον σύζυγό της Σπύρο να αποκτήσουν ένα παιδί, γι' αυτό και δεν θα ήθελε να μπει στον διαγωνισμό από την στιγμή που έμαθε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά δεν απέκλεισε το σενάριο να δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο MasterChef στο μέλλον.

Πέρα από τα γαστρονομικά, η Στέλλα μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, καθώς δουλεύει στα ΚΤΕΛ - όπως είχε αναφέρει στην οντισιόν -, δηλώνοντας πως η ίδια ήταν μία από τους ομήρους στη λεωφορειοπειρατεία που σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα