Lisa Ann: Η "Βασίλισσα" του πορνό εξηγεί γιατί επιστρέφει στην ενεργό δράση

23 Οκτωβρίου. Σε πέντε μέρες από σήμερα, ντεμπουτάρει η νέα ταινία της Lisa Ann για τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του πλανήτη, τη Brazzers. Είναι η πρώτη της με το εν λόγω πορνογραφικό brand μετά το 2015.

Μετά από την αποχή της, έδωσε συνέντευξη για το γεγονός.

"Το κάνω γιατί όλοι ξέρουν τη συγκεκριμένη εταιρεία και εκτιμούν τη δουλειά της. Σε όλα τα κλαμπ που εμφανιζόμουν τα τρία χρόνια αποχής, όλοι μου ζητούσαν να επιστρέψω σε μια παραγωγή τους", είπε.

Παράλληλα δίνει συμβουλές για ασφαλές σεξ. Ενώ προσθέτει πως τελικά δεν... παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιεί το μόριό του κανείς. Τόνισε πως έλκεται από την ερωτική βιομηχανία λόγω της "ελευθερίας" που της παρέχει.

Η ταινία θα λέγεται "Queen is back":

Για την ιστορία πάντως, η Ann επέστρεψε νωρίτερα φέτος στο πορνό όταν τον περασμένο Μάρτιο ξεκίνησε τη συνεργασία της και με την εταιρεία Evil Angel. Από το 2015 μέχρι σήμερα ασχολείτο με την παρουσίαση και σχολιασμό αθλητικών παιχνιδιών, κάτι που είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο πάθος της.

Αυτή τη στιγμή η Lisa Ann αριθμεί πάνω από 2,3 εκ. Instagram followers, και από ένα εκατομμύριο σε Twitter και Facebook.

Τα νούμερα αυτά τη φέρνουν στην κορυφή της σχετικής λίστας για τους πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών, κάτι που σημαίνει εν πολλοίς ότι εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ann αυτοπροσδιορίζεται και ως "ακτιβίστρια" για την αλλαγή των στερεοτύπων. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Guardian, έκανε λόγο για μια βιομηχανία που ζητούσε τα τελευταία χρόνια όλο και πιο σκληρές σκηνές. Πριν έρθει στην επικαιρότητα το κίνημα #metoo κατά των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων, η Ann μιλούσε για μια τάση για πιο extreme και βίαιες σκηνές προειδοποιώντας πως η κακοποίηση στο πορνό είναι επιζήμια για τις γυναίκες πρωταγωνίστριες οι οποίες εμπλέκονται όλο και περισσότερο σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η 46χρονη σήμερα Ann δήλωνε ακόμη πως οι ακραίες σκηνές πληρώνονται περισσότερο, με μια πρωταγωνίστρια να φτάνει να αμείβεται μέχρι και 2.500 δολάρια για ένα γύρισμα. Παράλληλα, μέρος των εσόδων της τα διαθέτει σε καμπάνια κατά του bullying.

Keywords
Τυχαία Θέματα