LEROY MERLIN: έμπρακτη υποστήριξη του συστήματος υγείας με δωρεές τεχνικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας μας

H LEROY MERLIN, συνεχίζοντας την έμπρακτη υποστήριξή της στο σύστημαυγείας σε μία συγκυρία που είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, προχώρησε σε δύοσημαντικές δωρεές. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε δωρεά ενίσχυσης του ΓενικούΛαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) με παροχή τεχνικού εξοπλισμού γιατην πλήρη ανακαίνιση επιλεγμένων εγκαταστάσεων καθώς και δωρεά

υλικών ανανέωσηςτων κτιριακών υποδομών της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ. τουΠανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Με τον νέο αυτό εξοπλισμό, τα νοσοκομεία θωρακίζονται καιεκσυγχρονίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, μεταφέροντας έτσι τοαίσθημα της ασφάλειας στις δύσκολές εποχές που βιώνει η χώρα μας. Οισυγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν μέρος ενός συνολικού προγράμματος δωρεών σενοσοκομεία της χώρας που ανακοίνωσε πρόσφατα η LEROY MERLIN με στόχο την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η εταιρεία, για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οισυνθήκες, θα συνδράμει σε επιπλέον ανάγκες στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειεςτου τομέα Υγείας. Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN ΕλλάδαςΆσπα Νικολοπούλου δήλωσε: “H έμπρακτη στήριξη τουσυστήματος υγείας είναι βασική προτεραιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνηςτης LEROY MERLIN στην Ελλάδα. Ζούμε σεμία εποχή που οι μονάδες υγείας της χώρας μας δοκιμάζονται σκληρά καιχρειάζονται την υποστήριξη όλων μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους μεόλες μας τις δυνάμεις. Αυτό είναι το δικό μας «ευχαριστώ» για το πολύτιμο έργοπου προσφέρουν».

Οι διοικητικοί εκπρόσωποι των νοσοκομείων ανέφεραν: ΓενικόΛαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) “Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο τογεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα τοκοινωνικό τους πρόσωπο παράγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά πουτόσο έχουμε ανάγκη.” Γ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. του ΠανεπιστημιακούΓενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ “Για όλους εμάς που η κλινικήαποτελεί δεύτερο «σπίτι», η νέα της εικόνα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τα έργαπου πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες χάρη στη συνδρομή και τη δωρεάτης εταιρίας σας, αποτελεί πια την ολοκλήρωση ενός ονείρου και την επίτευξηενός μακρόπνοου σχεδίου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα