Kylie Rae Harris: Νεκρή σε τροχαίο στα 30 της η σταρ της country

Η Kylie Rae Harris, παγκοσμίως ανερχόμενη σταρ της country μουσικής σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο Νέο Μεξικό την ώρα που πήγαινε σε μουσικό φεστιβάλ.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία συνολικά οχήματα ενώ έχασε τη ζωή της και μια ακόμη κοπέλα 16 ετών που οδηγούσε άλλο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος απεγκλωβίστηκε σώος.

Την Πέμπτη 5/9, στο τελευταίο της tweet ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους πως

μένει από καύσιμα και βρίσκεται 58 χιλιόμετρα μακριά από το κοντινότερο βεζνινάδικο.

H εκπρόσωπος της τραγουδίστριας ανακοίνωσε (Billboard.com):

"Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Kylie πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι γνώριζαν την Kylie ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική της που μας εμπνέει".

Ανατριχιαστικό ήταν και το τελευταίο story που δημοσίευσε στο Instagram στο οποίο η τραγουδίστρια δήλωνε:

"Πέρασα τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής μου να έρχομαι στο Taos με τον πατέρα μου, τις αδερφές μου, τους παππούδες μου που ζούσαν εδώ και τον θείο μου που ζει ακόμα εδώ. Κυριολεκτικά όλοι όσοι ήταν εδώ έχουν πεθάνει, ανάμεσά τους και ο μπαμπάς μου. Μόνο ο θείος μου ζει. Οδηγώντας στους δρόμους αυτούς σήμερα – Οδηγώ για σχεδόν 12 ώρες - θα σκέφτεστε ότι είναι τόσο εξαντλητικό και βαρετό ταξίδι. Τις τελευταίες δύο ώρες που οδήγησα στα βουνά και θυμήθηκα τη θέση μου στο πίσω κάθισμα ως μικρό παιδί, όταν ο μπαμπάς μου έκανε αυτές τις διαδρομές εδώ – άρχισα να στεναχωριέμαι πραγματικά πολύ".

Το τελευταίο της κομμάτι το είχε αφιερώσει στην 6χρονη κόρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα