Keyon Harrold: Διάσημος τρομπετίστας κατηγορείται για κλοπή επειδή είναι μαύρος

Ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα - η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη- με βίαιη συμπεριφορά, που φωνάζει και σπρώχνει, δημοσίευσε ο βραβευμένος με Grammy τρομπίστας της τζαζ, Keyon Harrold. Ο ίδιος ανέφερε ότι η εν λόγω κυρία κινούνταν επιθετικά προς τον ίδιο και τον 14χρονο γιο του.

Όπως υποστηρίζει ο μουσικός, το συγκεκριμένο περιστατικό "τραυμάτισε" το γιο του.

"Αυτό

είναι ρατσισμός. Τόσο απλά", δήλωσε ο δήμαρχος Μπειλ ντε Μπλάσιο. Και συμπλήρωσε: "Είναι αρκετά τραυματικό να σου συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον να σε κατηγορούν χωρίς να έχεις κάνει κάτι όταν είσαι παιδί".

Πατέρας και γιος βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν όταν συνέβη το σκηνικό, σύμφωνα με το BBC.

"Μισώ που πρέπει να το δημοσιεύσω αυτό!", έγραψε ο γνωστός μουσικός στο Instagram. "Η κυρία σε αυτό το βίντεο έβρισε τον 14χρονο γιο μου και εμένα καθώς κατεβαίναμε από το δωμάτιο για να φάμε πρωινό".

Στο βίντεο, που έχει προβληθεί πάνω από 2 εκατομμύριο φορές, διακρίνεται μία γυναίκα που φοράει μάσκα και στέκεται πίσω από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου. Η γυναίκα επιτίθεται σωματικά στον κ. Harrold και τον γιο του αφού κατηγορεί τον δεύτερο πως της έκλεψε το κινητό.

Ο μουσικός υποστηρίζει ότι η γυναίκα επιτέθηκε προς τον ίδιο αλλά και τον γιο του σωματικά όταν σταμάτησε να την καταγράφει σε βίντεο. Λίγο αργότερα ένας οδηγός Uber εμφανίστηκε με το κινητό της γυναίκας. Το είχει ξεχάσει στο ταξί.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Arlo Hotels σε ανακοίνωση που εξέδωσε έγραψε: "λυπούμαστε βαθύτατα για το πρόσφατο περιστατικό αβάσιμων κατηγοριών, προκατάληψης και επίθεσης σε βάρος αθώου επισκέπτη μας".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα