J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε - Το αιχμηρό σχόλιο του Φασουλή

Επανήλθε το μουσικοχορευτικό show "J2US" μετά τα κρούσματα κορονοϊού που είχαν βρεθεί τις προηγούμενες βδομάδες και τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους για να τραγουδήσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα γίνεται.

Ωστόσο, δύο από αυτά δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και πήραν χαμηλές βαθμολογίες, με το κοινό να επιλέγει ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστο Χολίδης, ενώ το δεύτερο ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης ήταν εκείνοι που αποχώρησαν τελικά από το show, ενώ προηγουμένως

είχαν ερμηνεύει το τραγούδι "Το δίκιο μου", σε ερμηνεία Γιώτας Νέγκα, μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, λαμβάνοντας πολύ μέτρια σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής είχε κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σκηνική τους παρουσία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ""Μου φάνηκε αντιαισθητικό όλο αυτό, όχι τόσο για τον κύριο Χολίδη όσο για την κολαρίνα που φόρεσε εδώ κι έγινε ένα πράγμα τετράγωνο. Είναι μια αντίθεση που υπάρχει στο ζευγάρι το νόημα του τραγουδιού".

Από τα 12 ζευγάρια αυτά που έμειναν στο τέλος ήταν, πέρα από την Παρθένα και τον Χρήστο, η Γωγώ Τσαμπά με τον Θανάση Πασσά, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο και η Πέννυ Μπαταλτζή με τον Αντώνη Λουδάρο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα