Huawei Laptops: Η Νο1 επιλογή στη λίστα με τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σου

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε σχεδόν τα πάντα στη ζωή μας. Η τηλεργασία αυξήθηκε κατακόρυφα, οι γονείς και τα παιδιά τους έμαθαν για τα καλά φέτος τι σημαίνει ο όρος τηλεκπαίδευση, ενώ το αγαπημένο after-work drink με φίλους μετατράπηκε σε virtual συζήτηση μέσω κάμερας από το σπίτι μας.

Τι κοινό παρονομαστή έχουν όλες οι παραπάνω συνήθειες που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια της πρώτης, αλλά και τις δεύτερης καραντίνας; Το γεγονός πως όλες τους γίνονται πλέον

μέσω laptop, ένα αντικείμενο που απέκτησε αυτή την περίοδο ιδιαίτερα σημαντική θέση στην καρδιά μας. Με αυτό δουλεύουμε, διασκεδάζουμε, ψυχαγωγούμαστε, επικοινωνούμε. Γιατί, λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα να μην επενδύσουμε κάποια χρήματα στην αγορά ενός νέου laptop, το οποίο θα μας βοηθά να κάνουμε όλα όσα θέλουμε γρήγορα, εύκολα και απλά;

Αυτό που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση είναι να κάνεις τη σωστή έρευνα αγοράς. Μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών, είναι συχνά δύσκολο να καταλήξεις στο laptop που θα συνδυάζει άψογα επιδόσεις, αλλά και τιμή. Μια εταιρεία πάντως, που έχει καταφέρει να μπει πολύ δυνατά στον τομέα των laptops, έχοντας συναντήσει μάλιστα τεράστια απήχηση στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο είναι η Huawei.

Η εκτόξευση της Huawei στην ελληνική αγορά έγινε με το λανσάρισμα των MateBook D14 και D15, τα οποία έγιναν ανάρπαστα στις αρχές του 2020, ενώ λίγο αργότερα ο πήχης ανέβηκε ακόμη περισσότερο με την έλευση των MateΒοοκ X Pro και MateBook 13. Και το καλύτερο νέο εδώ είναι πως και τα τέσσερα αυτά laptops, καθώς επίσης και το MatePad Pro, μπορείς να τα βρεις από τις 14 Δεκεμβρίου σε εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες προσφορές, προκειμένου να τα κάνεις δικά σου.

Φέτος, όμως, με τα δύο νέα premium μοντέλα που παρουσίασε ο τεχνολογικός κολοσσός, επιβεβαίωθηκαν οι προβλέψεις πως η αγορά των laptop έχει ένα όνομα κι αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο της Huawei.

O λόγος ασφαλώς για το εξαιρετικά ελαφρύ Huawei MateBook X με οθόνη αφής και το ιδιαίτερα ανθεκτικό και Huawei MateBook 14. Το πρώτο θεωρείται ιδανικό για επαγγελματίες, καθώς συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Με βάρος μόλις 1 κιλό, το ελαφρύ αυτό laptop, έχει μέγιστο πάχος 13,6 χιλιοστά και είναι μικρότερο από μία σελίδα A4, πράγμα που σημαίνει πως χωρά άνετα σε μια backpack, για να συνοδεύει τον χρήστη παντού.

Παράλληλα, είναι το πρώτο laptop με Οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς, επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση σε καθημερινή χρήση.

Από την άλλη πλευρά, το πιο οικονομικό MateBook 14 αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τον φοιτητή, τον μαθητή, ή τον άνθρωπο που θέλει απλά ένα αξιόπιστο laptop για προσωπική του χρήση. Μιλάμε για ένα πανάλαφρο φορητό υπολογιστή με οθόνη 14 ιντσών, επεξεργαστή 7nm AMD Ryzen™ 4000 H-Series Mobile Processor, μνήμη RAM 16GB και οθόνη HUAWEI FullView Display ανάλυσης 2K, συμβατή με λειτουργία Multi-screen Collaboration, που απογειώνει την εμπειρία χρήσης.

Εντυπωσιακή είναι και η διάρκεια της 56Wh μπαταρίας, η οποία, χάρη στις "έξυπνες" ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας, παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα και μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες συνεχούς video playback στα 1080p, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά εν κινήσει, χωρίς να προκύπτει η ανάγκη για αναζήτηση πρίζας.

Ακόμα μία πολύ καλή επιλογή είναι το Huawei Matebook 13. Ακριβώς επειδή είναι πολύ ελαφρύ (μόλις 1,31kg) και χάρη στον λεπτό μεταλλικό σκελετό είναι ιδανικό για να το παίρνεις πανού μαζί. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό και ταυτόχρονα κομψό μηχάνημα με μοντέρνα premium εμφάνιση και αίσθηση. Το μεγάλο του πλεονέκτημα (εκτός από την ευκολία στη μετακίνηση) είναι η FullView εντυπωσιακή οθόνη του, που σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις τα πάντα ακόμα πιο ζωντανά.

Η αγορά ενός laptop σε αυτή τη χρονική στιγμή αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις, ενώ με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei πλέον η απάντηση στο “πού θα βρεις ένα value for money φορητό υπολογιστή” γίνεται πιο ξεκάθαρη από ποτέ.

Τι περιμένεις; Τσέκαρε τώρα τις προσφορές και κάνε δικό σου το καλύτερο laptop της αγοράς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Huawei Laptops, Νο1, Χριστουγεννιάτικα,Huawei Laptops, no1, christougenniatika