GNTM 2: "Καρφιά" Ασημίνας σε Τούνη: "Εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη"

Τα "βέλη" της σε μεσημεριανές εκπομπές και δημόσια πρόσωπα έριξε η πρώην παίκτρια του GNTM 2, Ασημίνα Χαρίτου, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην "Real Life" για την ζωή της μετά το ριάλιτι μόδας, τους στόχους της, τα όνειρά της, αλλά και για όσους προσπαθούν να την "φιμώσουν".

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Προς το παρόν, ανεβάζω μια μικρή εκπομπή μέσα από το κανάλι μου στο Instagram και σκέφτομαι να κάνω συνεντεύξεις ακόμη και σε πολιτικούς", ενώ για το αν της έγιναν προτάσεις, η Ασημίνα

ανέφερε πως είχε αρκετές προτάσεις για να πάει ως καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές ή για να συμμετάσχει σε πάνελ, αλλά αρνήθηκε. Είπε χαρακτηριστικά: "Οι γραμμές που μου οριοθέτησαν είχαν καθαρά κίτρινο χρώμα και ήθελα περισσότερη ελευθερία στο περιεχόμενο. Ίσως και στην άποψή μου".

"Αν δεν το ξέρετε, οι περισσότερες μεσημεριανές εκπομπές προσπαθούν να με φιμώσουν. Πιστεύουν ότι, επειδή δεν με δείχνουν, θα με φιμώσουν και θα με στενοχωρήσουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ξυπνάω το πρωί, πίνω το καφεδάκι μου και γελάω τόσο πολύ μαζί τους και με το πόσο με φοβούνται. Εμένα, όμως, δεν μπορεί κανείς να με φιμώσει", δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM 2, θέλοντας να τοποθετηθεί δημόσια για δημοσιογράφους και εκπομπές με τους οποίους πιθανόν αναπτύχθηκε κάποια κόντρα.

Όσο για το αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα και πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Νώντα Παπαντωνίου, η Ασημίνα ήταν αφοπλιστική: "Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος, για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου".

Τέλος, σχετικά με το ποιο είναι το μεγαλύτερο της όνειρο, δήλωσε πως το ιδανικό θα ήταν να συνεργαστεί με κάποιους όπως οι "Ράδιο Αρβύλα" και ο Λάκης Λαζόπουλος και να μάθει πράγματα από τέτοιους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα