Champions League: Το Instagram διέγραψε τη Kinsey Wolanski αλλά εκείνη νίκησε

Kinsey Wolanski και Vitaly Zdorovetskiy. Το ζευγάρι που απασχόλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο την κοινή γνώμη με την ιδέα που είχαν να εισβάλλει η 22χρονη ξανθιά στο γήπεδο που διεξαγόταν ο τελικός του Champions League στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Ανάλογες "εισβολές" είχε κάνει και ο Vitaly στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 αλλά και στο Game 4 των τελικών NBA μεταξύ

Καβαλίερς και Γουόριορς.

Η κίνησή τους το βράδυ του Σαββάτου, ήταν η επιτομή του επιθετικού μάρκετινγκ. Εκατομμύρια τηλεθεατές ήταν μπροστά στην οθόνη τους, οι περισσότεροι άντρες, και η νεαρή εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό μαγιό που ανέγραφε "Vitaly Uncensored", το site δηλαδή των επιχειρήσεων του σύντροφού της, το οποίο εμπεριέχει φάρσες και ερωτικής υφής βίντεο.

Το αποτέλεσμα ήταν το κανάλι VitalyzdTV να φτάσει στους 10 εκατομμύρια subscribers ανεβάζοντας τα νούμερά του κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες.

Ο ίδιος ο "εγκέφαλος" φαρσέρ ισχυρίζεται πως βγάζει 500.000 δολάρια το μήνα, αποτιμά τη συνολική αξία των επιχειρήσεών του (πριν τον τελικό) στα 7 εκ. δολάρια και έχει γίνει μια celebrity περσόνα με αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα.

Σύμφωνα με το APEX Analytix, εταιρία αξιολόγησης και marketing αθλητικού περιεχομένου, η διαφημιστική προβολή που απόλαυσε το Vitaly Uncensored μέχρι μισή ώρα μετά από τον τελικό αντιστοιχεί σε 3.970.000 δολάρια.

Όσο για την ίδια τη Wolanski, μέσα σε μία ημέρα εκτοξεύτηκε από τους 350.000 followers που είχε στο Instagram, ανεβάζοντας τον αριθμό ακολούθων της στα 2,5 εκατομμύρια. Αιτία, η ημίγυμνη εισβολή στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο".

Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να "ρίξει" το προφίλ της καθώς όπως έκρινε, παραβίαζε όρους της. Φυσικά και η νεαρή δεν θα πτοηθεί, θα επανέλθει και θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους τώρα που έχει γίνει διάσημη.

Η απάντησή της ήταν πως χάκερς εισέβαλλαν στο account της και ανέβασαν ακατάλληλο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Η σελίδα του Vitaly ωστόσο στο Instagram είναι ακόμη online και έχει φτάσει τα 2,6 εκατομμύρια ακολούθους.

Το αν το Instagram αποφασίσει να αφαιρέσει το περιεχόμενό του είναι κάτι που θα το δούμε τις επόμενες ώρες, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, η "ζημιά" έχει γίνει. Τα ονόματα των υπευθύνων και το brand είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμα και ο δρόμος ανοιχτός για νέου, τέτοιου είδους "χτυπήματα". Ή με τα λεφτά που έχουν βγάλει, μπορούν πολύ απλά να αποσυρθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα