Big Brother: Νέο τρέιλερ με πλάνα από το σπίτι και teaser για τους παίκτες

Το νέο reality show του ΣΚΑΪ Big Brother βρίσκεται στην τελική του ευθεία, με την πρεμιέρα του να έχει οριστεί για τις 21.00 το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 29 Αυγούστου.

Το κανάλι έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της εκπομπής, στο οποίο αποκαλύπτεται το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, στο οποίο θα διαμένουν οι διαγωνιζόμενοι, καθώς και μερικές teaser φωτογραφίες κάποιων παικτών του (στις οποίες ωστόσο έχουν αποκαλυφθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου

τους).

Τα δωμάτια του σπιτιού όπου θα μένουν οι 16 παίκτες, μοιάζει αρκετά στη διαμόρφωσή του με το πρώτο "Big Brother", ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ και το μπλε.

«Σε παρακολουθώ. Ελλάδα, καλώς ήρθες στο νέο μου παιχνίδι. Είσαι έτοιμη να παίξεις; Είμαι ο Μεγάλος Αδελφός. Εδώ στο σπίτι μου, σε κάθε δωμάτιο, σε κάθε γωνιά θα είμαι εκεί. Θα παρακολουθώ και θα ακούω. Δεν υπάρχει μέρος να τρέξεις ούτε να κρυφτείς. Το παιχνίδι μου θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Έχω ανακαλύψει μια νέα γενιά παικτών. Είναι όλοι τους διαφορετικοί αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για όσα έρχονται. Και όταν μείνουν μόνο πέντε, εσύ Ελλάδα θα αποφασίσεις ποιος θα κερδίσει 100.000 ευρώ. Αυτό είναι το Big Brother. Αληθινοί άνθρωποι, αληθινό Reality» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ η φωνή του Μεγάλου Αδελφού.

Keywords
Τυχαία Θέματα