Ann Marie: Η τραγουδίστρια της R&B κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον σύντροφό της στο κεφάλι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της R&B, Ann Marie, κατά κόσμον Joann Marie Slater, από το Σικάγο των ΗΠΑ, φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον φίλο της σε ξενοδοχείο στο Buckhead την 1η Δεκεμβρίου. Η τραγουδίστρια συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχτηκε την κλήση του InterContinental

Buckhead Hotel την 1η Δεκεμβρίου για πυροβολισμό.

Ο 24χρονος άντρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Jonathan Wright, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με το vanityfair, ο νεαρός είχε χάσει πολύ αίμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών.

Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια ήταν σε κατάσταση σοκ και ρωτούσε αν ο σύντροφός της ήταν ζωντανός και αν θα γίνει καλά.

Η Ann Marie ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πέφτοντας από το τραπέζι, τραυματίζοντας τον άνδρα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ ερευνώνται τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι η Ann Marie έχει γίνει γνωστή με το τραγούδι «Secret», ενώ έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ: «Ann Marie», «Unf-witable», «Tripolar», «Tripolar 2» και «Pretty Psycho», καθώς και το EP, «Misunderstood».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα