Ζευγάρι έπαιξε «κορόνα ή γράμματα» το… επίθετό τους

Η Περλ και o Κόλιν γνωρίστηκαν, όταν δούλευαν στη βιβλιοθήκη του κολεγίου τους.

Οι δυο τους έκαναν τις βραδινές βάρδιες της Παρασκευής, που κανείς άλλος δεν ήθελε, και έτσι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Κόλιν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους και παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου του 2022.

Αυτό, βέβαια, που απασχολούσε το ζευγάρι ήταν ποιο επώνυμο θα έχουν. Τόσο η Περλ Λι και όσο και ο Κόλιν Χάνσεν ήταν οι μοναδικοί συνεχιστές των επωνύμων τους στην επόμενη γενιά, κάτι που σκεφτόντουσαν και οι δύο. Παράλληλα,

η νεαρή δασκάλα δεν καλοέβλεπε την ιδέα να αλλάξει το επώνυμο της, καθώς έτσι την γνώριζαν οι μαθητές της.

Στην προσπάθειά τους να αποφασίσουν ποιο επώνυμο θα διαλέξουν, η Περλ άκουσε ένα επεισόδιο του podcast «Freakonomics» στο οποίο κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι εύχονταν να είχαν γυρίσει κορώνα ή γράμματα για να αποφασίσει το επώνυμό του όταν παντρευόταν.

«Η ιδέα μου κόλλησε» παραδέχεται η Περλ. «Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αστείο».

Το αστείο έγινε… πραγματικότητα

Τελικά, αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παίξει «κορώνα ή γράμματα» για το επίθετο.

Κατά τη γαμήλια τελετή, λοιπόν, μετά τους όρκους ο άνδρας που τους πάντρεψε γύρισε το νόμισμα προκειμένου να αποφασιστεί το επώνυμο. Ο Κόλιν κέρδισε και έτσι το ζευγάρι έχει, πλέον, το επώνυμο Χάνσεν.

Η στιγμή, εκτός από τον φακό, απαθανατίστηκε και σε βίντεο φίλης του ζευγαριού που έγινε viral στο TikTok.

Το TikTok είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές την Πέμπτη. Οι Χάνσεν δεν είχαν ιδέα ότι έγιναν viral μέχρι που οι φίλοι τους άρχισαν να τους στέλνουν μηνύματα ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος.

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

 in.gr

The post Ζευγάρι έπαιξε «κορόνα ή γράμματα» το… επίθετό τους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα