Ζευγάρι έχει μαζέψει 58.000€ για να αγοράσει τα δικαιώματα του «Last Christmas», ώστε να μην το ξανακούσει κανείς!

Ένα ζευγάρι που από την Σουηδία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 58.000€ προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του αγαπημένου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «Last Christmas» των Wham, προκειμένου να μην το ξανά ακούσουν.

Ο 50χρονος Tomas και η 33χρονη σύζυγός του Hannah παραδέχτηκαν ότι μισούν τόσο πολύ το κλασικό κομμάτι που έγραψε ο George Michael, ώστε θέλουν να βεβαιωθούν τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι δεν θα χρειαστεί να ακούσουν ποτέ ξανά το τραγούδι.

Η Hannah δήλωσε ότι απέκτησε έντονη αντιπάθεια για το τραγούδι όταν εργαζόταν σε καφετέρια στην Οξφόρδη πριν από

13 χρόνια, όπου το αφεντικό της επέμενε να το παίζει το τραγούδι στο προσκήνιο σε επανάληψη.

Χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε : «Σπούδαζα αγγλικά και δούλευα σε μια καφετέρια. Το αφεντικό μου είχε πει πως το τραγούδι πρέπει να παίζει συνέχεια. Μέσα στην ημέρα το είχα ακούσει περίπου 100 φορές. Έτσι κάποια στιγμή ρώτησα ένα φίλο μου μουσικό, αν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσει κάποιος τα δικαιώματα ενός τραγουδιού. Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που μισούν αυτή την ιδέα αλλά κάποια στιγμή θα πετύχουμε τον στόχο μας».

rancid vibes from these two https://t.co/x6CjGRdCY0

— retired from tweets, new career in sad (@mothrasattorney) December 24, 2022

Μέχρι στιγμής, 327 άτομα έχουν συνεισφέρει στην προσπάθεια του ζευγαριού. Βέβαια η προσπάθεια τους δεν είναι και τόσο εύκολη. Τα δικαιώματα ανήκουν σήμερα στην Warner Chappell Music UK και η αξία τους εκτιμάται μεταξύ 15 και 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν το όνειρο γίνει πραγματικότητα, σκοπεύουν να πετάξουν την κύρια ηχογράφηση σε έναν φινλανδικό χώρο πυρηνικών αποβλήτων.

gazzetta.gr

The post Ζευγάρι έχει μαζέψει 58.000€ για να αγοράσει τα δικαιώματα του «Last Christmas», ώστε να μην το ξανακούσει κανείς! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα