Ξανά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο δικηγόρος του οίκου ευγηρίας – Τι ζήτησε αυτή τη φορά

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι επισκέφθηκε ξανά τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εξέδωσε ο νομικός σύμβουλος του οίκου ευγηρίας στα Χανιά, Νίκος Ρουσόπουλος. Ζήτησε να μην υπάρχει διάκριση μαρτύρων, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για τις διαρροές, όπως είπε, εγγράφων της διαδικασίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρότεινε επίσης 95 μάρτυρες για να εξεταστούν.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

“Μετέβην σήμερα, ήτοι

στις 05/05/2021 περί ώρα 12:30 στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου για την κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος-αναφοράς προκειμένου να εξετασθούν 95 μαρτύρες από την πλευρά του Οίκου Ευγηρίας Χανίων.

Ζήτησα να μην γίνεται διαχωρισμός μεταξύ μαρτύρων κατηγορίας και μαρτύρων υπεράσπισης, διότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και έτσι όλοι οι μάρτυρες είναι μάρτυρες αληθείας.

Διαμαρτυρήθηκα εντόνως, διότι μόνο ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη που, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν προκύπτει η τέλεση κανενός αδικήματος, καθώς επίσης διαμαρτυρήθηκα να μην διαρρέουν έγγραφα της διαδικασίας σε ιστοσελίδες, όπως το facebook, των καταγγελλόντων.”

zarpanews.gr

The post Ξανά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο δικηγόρος του οίκου ευγηρίας – Τι ζήτησε αυτή τη φορά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα