Ξανά στις κάλπες οι Χανιώτες για Φώφη – Ανδρουλάκη | Photos

Ομαλά και με ελαφρώς μειωμένη συμμετοχή εξελίσσεται στο νομό Χανίων η επαναληπτική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού της Κεντροαριστεράς. Τα μέλη και οι φίλοι του υπό σύσταση φορέα, καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε Φώφη Γεννηματά και Νίκο Ανδρουλάκη ενώ για τα Χανιά το εκλογικό σώμα φτάνει τα 2.886 άτομα.

Από αυτά την πρώτη Κυριακή τα 1.783 δηλαδή το 61,78% είχαν ψηφίσει Γεννηματά και Ανδρουλάκη ενώ ακολουθούσαν ο Σταύρος Θεοδωράκης

με 591 ψήφους, ο Γιώργος Καμίνης με 341 και οι Γάτσιος, Μανιάτης και Ραγκούσης με 59, 58, 46 ψήφους αντίστοιχα και οι Τζιώτης και Πόντας με 5 και 3.

ΕΔΩ Τι ψήφισαν οι Χανιώτες για την Κεντροαριστερά | Τι πήραν όλοι οι υποψήφιοι

Σε επίπεδο νομού έχουν στηθεί 17 εκλογικά κέντρα, όπως και την προηγούμενη Κυριακή ενώ όσοι ψήφισαν μπορούν σήμερα να ξαναψηφίσουν σε όποιο κέντρο θέλουν, εντός ή και εκτός νομού Χανίων, σε όλη την επικράτεια χωρίς να καταβάλουν αντίτιμο μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Πάντως, μέλη της οργανωτικής επιτροπής έλεγαν στο zarpanews.gr πως «στοίχημα» της σημερινής διαδικασίας είναι η διατήρηση της συμμετοχής σε υψηλά επίπεδα παρόλο που εκτιμάται πως αρκετοί ψηφοφόροι άλλων υποψηφίων πιθανόν να μην προσέλθουν σήμερα στις κάλπες.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα