«Eπιασε» άθελά του τη στιγμή που μια γυναίκα τον αγκάλιασε και βούτηξε τη χρυσή του αλυσίδα

Ο Frederik de Vreese προχωρούσε αμέριμνος με τους φίλους του στην περιοχή Sukhumvit Road της Μπανγκόκ το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ήθελε να απαθανατίσει τις στιγμές από τις διακοπές του και τραβούσε βίντεο με self stick. Χαμογελάει και δείχνει να περνάει καλά.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και τον αγκαλιάζει. Περνάει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και του προσφέρει… ερωτικές υπηρεσίες. Όση ώρα του μιλάει και τον αγκαλιάζει- και ο 25χρονος Βέλγος το βρίσκει χαριτωμένο- η

γυναίκα, με μάσκα στο πρόσωπο, προσπαθεί να του ξεκουμπώσει το κούμπωμα στη χρυσή του αλυσίδα.

Της παίρνει μόνο… μια στιγμή για να τα καταφέρει. Δεν άργησε να του πάρει την αλυσίδα και να αφήσει τον Frederik αμέριμνο και χαμογελαστό από τα «τρελά» πράγματα που συμβαίνουν στην Ταϊλάνδη.

Πολύ αργότερα κατάλαβε πως του έλλειπε η αλυσίδα. Κάπου την είχε χάσει. Ή μήπως όχι; Όταν ξανάδε το βίντεο κατάλαβε τον τρόπο με τον οποίο η γυναίκα του είχε κλέψει τη χρυσή αλυσίδα. Πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή, αλλά το να έβρισκε τη γυναίκα ήταν πολύ δύσκολο.

«Η αλυσίδα ανήκε στον παππού μου, ήταν στην οικογένεια για πολλά χρόνια. Νομίζω ότι άξιζε περίπου 800 ευρώ. Είμαι συντετριμμένος. Είχε πολλή συναισθηματική αξία» είπε ο Frederik και συνέχισε: «Νομίζω ότι η γυναίκα είναι μέλος μιας συμμορίας. Είχε ένα πολύ χαρακτηριστικό τατουάζ, οπότε ελπίζω να μπορούν να την εντοπίσουν».

gazzetta.gr

The post «Eπιασε» άθελά του τη στιγμή που μια γυναίκα τον αγκάλιασε και βούτηξε τη χρυσή του αλυσίδα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα