Το συγκινητικό τραγούδι παίκτριας του «The Voice» για το χαμό του 16χρονου αδερφού της! | Video

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της Χριστοδούλας Τσαγγαρά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της, στο “The Voice”.

Η Χριστοδούλα Τσαγκαρά από την Πάφο, η οποία βρέθηκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και στη συνέχεια του Σάκη Ρουβά, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον 16χρονο αδερφό της, Νεόφυτο.

Ο 16χρονος από την Γεροσκήπου, Νεόφυτος Τσαγγαράς είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σε τροχαίο που συνέβη στην Επαρχία Πάφου το απόγευμα της Κυριακής

29/1.

Σύμφωνα με την Τροχαία Πάφου διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγούσε ο 16χρονος Νεόφυτος με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε αγροτικό δρόμο της Αχέλειας και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα τον χαμό του 16χρονου μαθητή και τραυματία τον 13χρονο ξάδερφό του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτη, το τροχαίο δυστύχημα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα και στην απειρία του άτυχου Νεόφυτου.

Η κηδεία του Νεόφυτου πραγματοποιήθηκε στις 30/1/18 στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είπε το δικό της τελευταίο αντίο στον μικρό της αδερφό που είχε μεγάλη αδυναμία.

Και χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήρτησε ένα συγκινητικό τραγούδι με την ίδια να το ερμηνεύει σε μαύρο φόντο.

«Άνθος μαγικό, λάμψε μια στιγμή
δωσ’ μου πίσω αυτό, που έχει πια χαθεί
κλείσε την πληγή, γύρνα τον καιρό
δωσ’ μου πίσω αυτό, που έχει πια χαθεί
που έχει χαθεί…»

Ακούστε το κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί έτσι όπως αναρτήθηκε στο instagramstories της Χριστοδούλας Τσαγγαρά:

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα