Τι να φορέσεις στη δουλειά όσο έχει ακόμα ζέστη

Η επιστροφή στην πόλη και στο γραφείο μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι ποτέ εύκολη. Ενώ, ακόμα πιο δύσκολη είναι η επιλογή του τι θα φορέσεις καθημερινά για να πας στη δουλειά ενώ έξω η θερμοκρασία “χτυπάει” ακόμα 40ρια …

Σε καμία μας δεν αρέσει να ξυπνάει το πρωί και να ψάχνει τι θα φορέσει. όταν, μάλιστα, η ζέστη είναι ανυπόφορη, ο ιδρώτας ασταμάτητος και η διάθεσή σου είναι ακόμα …διακοπές, τότε σίγουρα το καθημερινό ντύσιμο γίνεται εφιάλτης.

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικότερα outfits για να μην ψάχνεις κάθε πρωί τι θα φορέσεις, ενώ παράλληλα θα παρέμενεις κομψή και

σικάτη, χωρίς να ζεσταίνεσαι.

MIDI ΦΟΎΣΤΑ

Η midi φούστα έχει επανέλθει στη μόδα, έπειτα από αρκετά χρόνια. Είναι κομψή και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα δημιουργώντας διαφορετικά στιλ κάθε φορά: με sneakers και ελαφρύ πουκάμισο δεμένο στη μέση για casual ‘n’ chic office look, με πέδιλα και σατέν tank top για πιο σέξυ και ανάλαφρο look το οποίο θα συνδυάσεις με layering από αλυσίδες και κρεμαστά στο λαιμό ή μικρούς κρίκους στα αυτιά. Τέλος, για πιο ροκ εμφανίσεις, μπορείς να τη συνδυάσεις με band tee και αρβυλάκια με γυμνό πόδι.

FLORAL WRAP ΦΌΡΕΜΑ

Το λουλουδάτο φόρεμα που φορούσες με πέδιλα στις βόλτες σου στο νησί τώρα αναβαθμίζεται και σε πηγαίνει στη δουλειά. Συνδύασέ το με τα σταράκια σου ή clogs και αν θεωρείς ότι είναι αρκετά ανοιχτό στο ντεκολτέ, μπορείς να φορέσεις ένα λευκό αέρινο πουκάμισο με ανοχιτά κουμπιά και κόμπο στη μέση.

CORSET TOP

Μπορεί να έχεις αγοράσει ένα λουλουδάτο τοπ κορσέ την άνοιξη και να αναρωτιέσαι τι στο καλό να το κάνεις τώρα. Λοιπόν, μην ανησυχείς. Απλώς συνδυάσε το με ένα τζιν παντελόνι στην απόχρωση που προτιμάς και ολοκλήρωσε με δερμάτινα mules. Εάν ο καιρός μοιάζει άστατος, μπορείς να κρεμάσεις από το bucket τσαντάκι σου μια φαρδιά λινή ζακέτα.

MAXI ΦΌΡΕΜΑ

Έχεις σίγουρα ένα στην γκαρνταρόμπα σου. Εάν νομίζεις ότι είναι αρκετά “καλό” για το γραφείο, μπορείς να το συνδυάσεις με τα vans σου που θα κάνουν το σύνολο πιο καθημερινό. Για τσάντα μπορείς να προτιμήσεις μια πάνινη tote bag ή ένα δερμάτινο μικρό backpack.

SLIP DRESS + TEE

Το αγαπημένο σου midi φόρεμα σε στυλ lingerie μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Φόρεσέ το με ένα λευκό t-shirt από μέσα για να μη δείχνει προκλητικό και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με sneakers της αρεσκείας σου και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

DENIM ΒΕΡΜΟΎΔΑ

Τα σορτσάκια δυστυχώς είναι κάπως υπερβολικά για το γραφείο, μπορείς όμως να αποφύγεις τα παντελόνια που σε ζεσταίνουν τόσο πολύ, φορώντας μια ωραία denim βερμούδα που φέτος το καλοκαίρι φορέθηκε πολύ από τις celebrities. Συνδύασέ την με κοντομάνικη πουκαμίσα εάν είναι στενή ή με tank top εάν είναι oversized., Ολοκλήρωσε με ψηλά πέδιλα που αναδεικνύουν το πόδι.

pink.gr

The post Τι να φορέσεις στη δουλειά όσο έχει ακόμα ζέστη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα