Θες το κορμί της Sarah Jessica Parker: Δες πως θα το αποκτήσεις χωρίς χρήματα και κόπο!

Η γυμναστική είναι η Νο1 προτεραιότητά της Sarah Jessica Parker, της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας του Sex and the City, μια από τις πιο all time classic τηλεοπτικές σειρές, όπως εξάλλου έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της.

Η ίδια για να αποκτήσει τα διάσημα γυμνασμένα χέρια της, έκανε πολλές ώρες ασκήσεις με βάρη και καθημερινά push-ups -ναι, κορίτσια, τίποτα όπως βλέπετε δεν γίνεται τυχαία.

Επίσης δεν σταματά στιγμή να βρίσκεται σε κίνηση. Σε όλες τις φωτογραφίες των paparazzi, τη βλέπουμε να περπατά, τις περισσότερες φορές φορτωμένη με ψώνια ή τρόφιμα. Παράλληλα προτιμάει να παίρνει τα παιδιά από το σχολείο με τα πόδια, από το να οδηγήσει το αυτοκίνητό της, ενώ για πιο μακρινές μετακινήσεις χρησιμοποιεί πάντα ποδήλατο. Όπως έχει εξομολογηθεί: ” Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο, πάω για τρέξιμο”.

Τέλος, όσον αφορά στη διατροφή της δεν μάθει να στερείται, τρώει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και ακολουθεί συστηματικά τη Hampton’s Diet, που στηρίζεται στην κατανάλωση άπαχης πρωτεΐνης, υγιεινών λιπαρών και ελάχιστων υδατανθράκων.

Όπως βλέπεις λοιπόν δεν χρειάζεται χρήματα και κόπος για να αποκτήσεις το σώμα της Sarah Jessica Parker, απλά καλή διάθεση και πειθαρχία.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα