Τα «Χανιώτικα Νέα» συμπληρώνουν τα 50 χρόνια τους και το γιορτάζουν με βραβεία στους μαθητές!

H εφημερίδα “Χανιώτικα νέα”, πραγματοποιεί εκδήλωση απονομής των βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού δημοσιογραφίας “Τύπος – Παιδεία και Τοπική Κοινωνία”, το
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (αίθουσα “Πολυχρόνης Πολυχρονίδης”) στις 18:30.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας στα Χανιά. Συμμετείχαν 23 δημοσιογραφικές ομάδες από 20 σχολεία (Γυμνάσια

και Λύκεια) του νομού Χανίων, τα ρεπορτάζ των οποίων παρουσιάζονται καθημερινά μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας, ενώ θα κυκλοφορήσουν όλα τα ρεπορτάζ μαζί και σε ειδικό ένθετο με τα Χανιώτικα νέα στις 12 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το επετειακό βίντεο της εφημερίδας για τα 50 χρόνια κυκλοφορίας της, ενώ θα πραγματοποιηθούν σύντομες ομιλίες από τον Ιδρυτή της εφημερίδας Γιάννη Γαρεδάκη και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή που αξιολογεί τα μαθητικά ρεπορτάζ αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Μιχάλης Μεϊμάρης, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών, μέλος Δ.Σ. Ινστιτούτο Τεχνολογιών της Πληροφορίας στην Εκπαίδευση Unesco.Δημήτρης Τσαλαπάτης, Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑΑντώνης Σκαμνάκης, Επίκουρος Καθηγητής. Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.Σταύρος Καλαϊτζόγλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, αρθρογράφοςΒαγγέλης Κακατσάκης, δάσκαλος, λογοτέχνηςΠαρασκευάς Περάκης, δημοσιογράφος, διευθυντής εφημερίδας “Χανιώτικα νέα”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα