Τα Χανιά τίμησαν τη μνήμη των Βενιζέλων | Photos

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στους Τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία Χανίων το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

«Νιώθω μεγάλη τιμή που το ίδρυμα Βενιζέλου μου πρότεινε να είμαι ο κεντρικός ομιλητής στο ετήσιο μνημόσυνο των Βενιζέλων. Βρίσκομαι εδώ με πολύ μεγάλη χαρά

και χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθώ το έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενός μεγάλου δημοκράτη, φιλελεύθερου και μεταρρυθμιστή» δήλωσε ο Γάλλος Πρεσβης στην Αθήνα κ. Σαντεπί που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση. (ΕΔΩ)

Το «παρών» έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Αντιπεριφεριάρχης και ο Δήμαρχος Χανίων, θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων του νομού.

Τον Πρόεδρο της Βουλής εκπροσώπησε η βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και την Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Αντώνης Μπαλωμένακης. Από τη ΝΔ στεφάνι κατέθεσε ο βουλευτής επικρατείας Θεόδωρος Φορτσάκης ενώ παρών είναι και ο πρώην Υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης καθώς και εκπρόσωποι των κομμάτων.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα