Συγκλονίζει η 50χρονη: “Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω”

Η μαρτυρία για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του συγκλονίζει.
Την ώρα που τα Κάτω Πετράλωνα βράζουν για το έγκλημα με θύμα μια 50χρονη καθαρίστρια, τα νέα στοιχεία, τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά και το προφίλ του φερόμενου ως δράστη που καταζητείται προκαλούν οργή και προβληματισμό.

Αφού όπως αποκαλύπτεται ο 35χρονος που ψάχνουν οι αστυνομικοί, είχε καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν για βιασμό φοιτήτριας, αλλά αποφυλακίστηκε σε χρόνο ρεκόρ,

χωρίς όπως φαίνεται να έχει αλλάξει.

Η 50χρονη που παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της, αυτά που έγιναν στην πολυκατοικία, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, τότε που όπως λέει, έζησε τη φρίκη του βιασμού και προσευχόταν στο Θεό για να γλιτώσει.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους», δήλωσε.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας παραμένουν ανάστατοι. Η γυναίκα που την άκουσε να καλεί σε βοήθεια, τονίζει πως το πρόσωπό της, ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι και ο ένοικος που τη βρήκε ημίγυμνη, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.

Ο 35χρονος καταζητούμενος που είχε νοικιάσει το επίμαχο διαμέρισμα είχε προκαλέσει επεισόδια και στο πρόσφατο παρελθόν, με θύμα ακόμα και τη μητέρα του.

Η ταυτοποίησή του, έδειξε πως οι αστυνομικοί έχουν να κάνουν με ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο που το 2015 είχε βρεθεί στη φυλακή. (κάρτα) Τότε που είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώου. Πέντε χρόνια μετά αποφυλακίστηκε και νοίκιασε το διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου κατηγορείται ότι βγήκε σε ανύποπτο χρόνο από το διαμέρισμα και αφού τράβηξε μέσα την άτυχη καθαρίστρια, άρχισε να την χτυπά και να την βιάζει. Αμέσως μετά έσπευσε να απομακρυνθεί.

Η αστυνομία που κατάφερε να λύσει το μεγάλο γρίφο, είχε υποψίες από την πρώτη στιγμή αλλά χρειαζόταν να περιμένει τις αποδείξεις. Αυτές που τελικά ξεσκέπασαν το
έγκλημα και τις σκηνοθετημένες κινήσεις του πιλότου.

megatv.com

The post Συγκλονίζει η 50χρονη: “Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα