Στο σφυρί και η μπομπονιέρα από τον γάμο Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ | Photos

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της δημοπρασίας της μπομπονιέρας στον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη (Δείτε ΕΔΩ) σειρά φαίνεται να έχει πάρει ο γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς το 1965.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ανέβηκε μια αυθεντική μπομπονιέρα από τον συγκεκριμένο γάμο και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών. Όπως ανέφερε ο κάτοχος της συγκεκριμένης μπομπονιέρας,

δεν είχε σκεφτεί πως ένα τέτοιο αντικείμενο θα είχε τόση ζήτηση.

Η αγγελία φλερτάρει με τις 2,000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου ανέφερε πως απλά είπε να δοκιμάσει, έχοντας πρώτα διαβάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με την μπομπονιέρα που βγήκε ‘στο σφυρί’ λίγες ημέρες πριν.

Μάλιστα οι εν λόγω ιδιοκτήτες του πολύτιμου αντικειμένου, ενώ ήταν καλεσμένοι στον γάμο δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και έλαβαν την μπομπονιέρα μέσω ταχυδρομείου, λίγες ημέρες αργότερα.

Την συγκεκριμένη αγγελία μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο γάμος είχε γίνει ξστις 18 Ιανουαρίου 1965 και αποτέλεσε, όπως είναι φυσικό, το κοσμικό γεγονός της δεκαετίας.

Το ζευγάρι την προηγούμενη ημέρα εργαζόταν κανονικά στο θέατρο και έτσι ξεκίνησαν για τους Δελφούς μέσα στη νύχτα, με διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε επιλέξει ένα μακρύ, λευκό νυφικό με ουρά, από soie sauvage μοντέλο του Givenchy,  ραμμένο όμως στην Ελλάδα.

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο ξενοδοχείο του Βουζά, που είχε κλειστεί εξ’ ολοκλήρου για τον σκοπό αυτό. Το ζευγάρι δεν άφησε παραπονεμένο τον κόσμο που συνέρρεε μοιράζοντάς τους 1.000 τούλινες μπομπονιέρες. Μάλιστα, είχαν ληφθεί μέτρα από την αστυνομία για να μην συμβούν επεισόδια από το συνωστισμό. Συγκεκριμένα, 50 χωροφύλακες με 5 αξιωματικούς προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο στις 5 Ιουλίου του 1975, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

The post Στο σφυρί και η μπομπονιέρα από τον γάμο Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα