Σεξουαλική ένταση ανάμεσα σε δύο φίλους; Δες τι πρέπει να κάνεις για να την καταπολεμήσεις!

Είναι γεγονός πως οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα είναι λίγο ιδιαίτερες και πολλές φορές μπορούν να ξεφύγουν από τα όρια της φιλίας. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, ειδικά αν μια τέτοια σχέση είναι απαγορευμένη;

#1. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ξανά και ξανά για ποιο λόγο αυτή η σχέση θα ήταν κακή ιδέα. Σκέψου αναλυτικά μόνο τους αρνητικούς λόγους και μην σκεφτείς κανέναν θετικό. Προσπάθησε με λίγα λόγια να πειθαρχίσεις την σκέψη σου προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

#2. Πάρε την απόφαση πως δεν θα το κάνεις και μην το κάνεις. Η πειθαρχία σε θέματα καρδιάς είναι ακόμα πιο δύσκολο να επιτευχθεί αλλά θα πρέπει να το παλέψεις.

#3. Απέφυγε κάθε σωματική επαφή. Είναι γεγονός πως η σωματική επαφή μπορεί να χειροτερέψει πολύ μια κατάσταση σαν και αυτή. Μπορεί, για παράδειγμα, εσύ να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω, να έχεις πειστεί πως δεν πρέπει να γίνει κάτι ανάμεσά σας, και ένα άγγιγμα να τα διαγράψει όλα.

#4. Σταμάτα να φλερτάρεις. Το φλερτ δεν θα βοηθήσει την κατάσταση αλλά απεναντίας θα τα κάνει όλα χειρότερα. Το φλερτ αρχίζει σιγά σιγά να μεγενθύνει καταστάσεις και συναισθήματα. Απέφυγέ το λοιπόν!

#5. Μην μένεις μόνη μαζί του. Το ξέρω είναι δύσκολο και σίγουρα μπορεί και να το επιδιώκεις αλλά DON’T! Φρόντισε να τον συναντάς μόνο με άλλη παρέα. Αν είναι ο κολλητός σου δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά don’t worry θα το συνηθίσεις.

#6. Ψάξε να βρεις κάποιον άλλον! Είναι η πιο σίγουρη μέθοδος για να ξεπεράσεις όλη αυτή τη σεξουαλική ένταση με τον φίλο σου. Προσοχή όμως! Αυτός που θα βρεις θα πρέπει να σε εξιτάρει πιο πολύ σεξουαλικά από ότι ο φίλος σου αλλι΄ςω ζήτω που κάηκες. Θα είσαι με άλλον και θα σκέφτεσαι άλλον και αυτό από μόνο του είναι μαρτύριο.

Ella’s Extra Tip: Και θα σου δώσω και την προσωπική μου άποψη από δική μου προσωπική εμπειρία. Εκπαίδευσε το μυαλό σου να ρίχνει έναν νοητό τοίχο κάθε φορά που πας να τον σκεφτείς. Με λίγα λόγια, όποτε έρχεται στο μυαλό σου η σκέψη του μην την επιτρέπεις να εξελιχθεί, απλά σκέψου έναν τοίχο που πέφτει μέσα στο μυαλό σου και φέρνει (έστω και με το ζόρι) ένα άλλο θέμα στο μυαλό σου.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα