Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε τρία μικρά παιδιά σε τρία χρόνια: «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω… το μετά αβέβαιο»

Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με την οικογένεια που έχασε τρία μικρά παιδιά σε τρία χρόνια, έχει συγκλονίσει. Οι γονείς αποχαιρετούν σήμερα το τρίτο τους κορίτσι την Τζωρτζίνα. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τρίτης, έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης μετά την νεκροψία που έγινε στο κορμάκι της 9χρονης.

Τα αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή δεν μπορούν να διευκρινιστούν. Έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Ίσως μέσω αυτών γίνει γνωστή η αιτία που προκάλεσε τον

θάνατο του κοριτσιού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο διάλογος με τη μητέρα

Το δημοσίευμα παρουσιάζει και έναν διάλογο με την τραγική μητέρα, που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της Μάνος.

Αντέχεις Ρούλα;«Φυσικά και αντέχω, μέχρι να την αποχαιρετήσω… Το μετά αβέβαιο…».Ο Μάνος;«Βράχος και αυτός μέχρι την τελετή…».Και μετά βράχοι και οι δυο σας. Γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει στα κορίτσια, να τους μιλάει. Να ανάβει το καντήλι…«Σωστά…».

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Τζωρτζίνα
Το τελευταίο αντίο στην 9χρονη Τζωρτζίνα θα πουν σήμερα οικογένεια και συγγενείς στην Πάτρα. Tο αγγελούδι έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο πένθος τους γονείς και όλη την οικογένεια μιας και έχουν πεθάνει και τα άλλα δύο αδέλφια της.

To δράμα της οικογένειας που έχασε και τα τρία παιδιά της, μέσα σε τρία χρόνια, έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση. Όπως ανέφερε η μητέρα των κοριτσιών, η Μαλένα «έφυγε» από τη ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Η Ιριδα μόλις 6 μηνών το 2020 από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γενετής. Η νόσος του φλεβοκόμβου περιλαμβάνει διάφορες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν τη δημιουργία του ηλεκτρικού ρεύματος (των διαδοχικών εκπολώσεων- επαναπολώσεων) στον φλεβόκομβο και την εξάπλωση του στους κόλπους της καρδιάς. Για να συσταλεί και να εκτοξεύσει το αίμα ο καρδιακός μυς, πρέπει να διεγερθεί από ηλεκτρικό ρεύμα. Το ηλεκτρικό ρεύμα, η καρδιά το παράγει μόνη της, στον φλεβόκομβο (ειδικά κύτταρα που εκπολώνονται- επαναπολώνονται αυτόματα) που βρίσκεται στον δεξιό κόλπο. Η περίπτωση θανάτου από αυτή τη νόσο είναι εξαιρετικά σπάνια.

elefthrostypos.gr

The post Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε τρία μικρά παιδιά σε τρία χρόνια: «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω… το μετά αβέβαιο» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα