Πρεμιέρα με ισοπαλία για τους Νέους Εργοτέλη

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρτινέγκο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ΕΠΣΗ ανάμεσα στους Νέους Εργοτέλη και τον Ρούβα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε ότι αδικεί την ομάδα των «κιτρινόμαυρων», η οποία είχε ευκαιρίες καθώς επίσης και ένα δοκάρι για να πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 37΄ ο Μπερνίκου με κεφαλιά μετά από σέντρα του

Μουντράκη

Στην επανάληψη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με πλασέ του Κοσμαδάκη.

Οι παίκτες του Εργοτέλη συνέχισαν την προσπάθεια τους για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ ωστόσο στάθηκαν άτυχοι καθώς στο 87’ σε κεφαλιά του Βενεράκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Να σημειώσουμε επίσης ότι εξαιρετικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ έχασαν Καπουράνης και Μπερνίκου.

Νέοι Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Στεφανάκης (56’ Χαριτάκης), Μουντράκης, Καλογεράκης, Θεοδωράκης, Πάγια, Καπουράνης, Σκουλάς, Μπερνίκου, Παπαδάκης (62’ Αλεξάκης), Βενεράκης.

Ρούβας: Φραγκιαδάκης, Φανιουδάκης, Προκοπάκης, Χατζηδάκης, Δ. Παπακώστας (Γ . Καψάλης), Τερζίδης, Γ. Παπακώστας (60’ Πρινιανάκης), Μανιαδάκης, Κοσμαδάκης, Πρίφτης (90’ Προκοπάκης), Μαστραχάς (46’ Μπεζάνι).

Φραγκάκης Αντώνης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Η εικόνα που παρουσίασαν οι Νέοι Εργοτέλη κόντρα στον Ρούβα αφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας των γηπδούχων, Αντώνη Φραγκάκη ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι επεσήμανε:

«Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας, παρόλα αυτά σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορίες. Με βάση την εικόνα της ομάδας μου αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα