Πόσο θέλουν οι γυναίκες να διαρκεί το σεξ – Νέα έρευνα δίνει την απάντηση!

Μεγάλες προσδοκίες φαίνεται πως έχουν οι γυναίκες σχετικά με τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όπως αποκαλύπτει μια νέα διεθνής έρευνα στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 4.000 άνθρωποι.

Η έρευνα, η οποία έγινε για λογαριασμό μεγάλης ιστοσελίδας γνωριμιών, είχε σαν στόχο να αποκαλύψει ποια είναι κατά μέσο όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και ποια διάρκεια θεωρείται ιδανική μεταξύ των γυναικών και μεταξύ των αντρών.

Στην ερώτηση «πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα –κατά μέσο όρο– ενώ και οι απαντήσεις των αντρών ήταν πολύ κοντά, στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη New York Post και τη Daily Mail.

Βέβαια, η πραγματική διάρκεια του σεξ φάνηκε να απέχει παρασάγγας από την ιδανική, αφού ακόμη και στις πέντε χώρες με τις καλύτερες «επιδόσεις» στο σεξ ήταν πολύ χαμηλότερη:

1. ΗΠΑ & Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όρο

3. Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα

4. Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα

5. Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων για την πραγματική διάρκεια του σεξ κυμαίνονταν από ένα λεπτό ή και λιγότερο έως μία ώρα.

Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω χρόνους περιλαμβάνεται μόνο η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, χωρίς τα προκαταρκτικά!

Στις περισσότερες χώρες, τις καλύτερες επιδόσεις είχαν οι άντρες γύρω στα 30, τις χειρότερες οι 18άρηδες, ενώ οι άντρες μεγαλύτερης ηλικία βρέθηκαν κάπου στη μέση της κλίμακας.

Όσο για τις αιτίες πίσω από τις διαφορές που παρατηρήθηκαν ανά χώρα, οι ειδικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα αναφέρουν ότι οι κυριότερες είναι: οι ανατομικές διαφορές που μπορεί να παρουσιάζουν γυναίκες και άντρες ανά τον κόσμο (και που επηρεάζουν τη διάρκεια του σεξ), η περιτομή (που είναι συχνότερη σε κάποιες χώρες και θεωρείται ότι μπορεί να μειώσει ελαφρώς την ευαισθησία του πέους, κατ’ επέκταση αυξάνοντας τη διάρκεια της επαφής), καθώς και η σεξουαλική εμπειρία (σε χώρες πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά ο μέσος αριθμός ερωτικών συντρόφων τείνει να είναι μεγαλύτερος και η εμπειρία αυτή μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις στο σεξ).

Πηγή: onmed.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα