Πώς να φτιάξεις το καθιστικό ανάλογα με το ζώδιό σου;

12 προτάσεις για να φτιάξεις το καθιστικό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Ένας ανεξάρτητος Κριός χρειάζεται να έχει την αίσθηση της ελευθερίας γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις ένα μεγάλο χώρο ή κάποιον που να μην είναι παραφορτωμένος με πολλά έπιπλα γιατί νιώθεις ασφυξία. Το τέλειο καθιστικό για σένα είναι ένα φωτεινό δωμάτιο, χωρίς πολλές χρωματικές πινελιές. Απαραίτητος ένας κόκκινος μεγάλος καναπές, μεταλλικό τραπεζάκι και μεγάλες μαξιλάρες για να χαλαρώνεις στο πάτωμα.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη σου, σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα. Το καθιστικό σου θα πρέπει να είναι

η καρδιά του σπιτιού σου μέσω του οποίου πρέπει να ρέει η καλή ενέργεια. Χρειάζεσαι αρκετά βάζα με φρέσκα λουλούδια. Επένδυσε σε ένα καλό, αφράτο και φιλόξενο καναπέ και μην ξεχάσεις το ηχοσύστημα. Η μουσική σου είναι απαραίτητη για να χαλαρώνεις.

Δίδυμοι
Σου ταιριάζει ένα μοντέρνο καθιστικό, στολισμένο με πίνακες που δεν είναι ανάγκη να ακριβοπληρώσεις. Ψάξε να βρεις κομμάτια αγνώστων καλλιτεχνών ή αγόρασε σκίτσα. Δύο – τρία ράφια με βιβλία ένα στρογγυλό γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού και ένας γωνιακός καναπές για να μαζεύεις τους φίλους σου για κουβεντούλα είναι ιδανικά για σένα.

Καρκίνος
Το σαλόνι ενός Καρκίνου είναι το προστατευτικό κέλυφος στο οποίο θέλει να περιβάλει όλη την οικογένεια. Βάψε το ή διακόσμησέ το με αντικείμενα στα αγαπημένο σου χρώμα (ανοιχτό τουρκουάζ και μπλε του ωκεανού). Απαραίτητο για σένα να κρατήσεις ένα τοίχο για να φτιάξεις μια ιδιότυπη γκαλερί με οικογενειακές φωτογραφίες για να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στο χώρο.

Λέων
Κατ’ αρχάς, ένας τουλάχιστον τοίχος του καθιστικού σου θα πρέπει να είναι φωτεινός πορτοκαλί ή χρυσοκίτρινος. Στη συνέχεια, πρέπει να περιλαμβάνει μια μεγάλη, άνετη πολυθρόνα γιατί πώς να το κάνουμε; Ο βασιλιάς χρειάζεται ένα θρόνο. Και μιας και σ’ αρέσει να διασκεδάζεις, αγόρασε κάποια επιτραπέζια παιχνίδια. Μια μικρή κάβα σε εμφανή θέση είναι must.

Παρθένος
Η λιτή κι απέριττη φύση σου δεν θέλει κάτι προχωρημένο, ούτε πολύ λουσάτο κι ακριβό. Αυτό που χρειάζεσαι πάνω απ’ όλα είναι όμορφα κουτιά αποθήκευσης και μια βιβλιοθήκη με ντουλάπι ή συρτάρια για να τοποθετήσεις τους τόμους βιβλίων σου, τα χαρτιά ή τα χόμπι σου. Το ζεστό ξύλο στο πάτωμα και τα έπιπλα και οι ουδέτερες αποχρώσεις θα το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο.

Ζυγός
Προτίμησε τα μεμονωμένα ράφια για τα βιβλία, τις φωτογραφίες ή άλλα αντικείμενα που σου αρέσουν. Ένα τραπεζάκι σαλονιού από μαόνι, διάφορα αρωματικά κεριά και φυσικά σοκολατάκια. Ένα κομμάτι της σύγχρονης τέχνης κι ένας μοντέρνος καθρέφτης έξυπνα τοποθετημένος είναι απαραίτητα στο χώρο σου.

Σκορπιός
Ξεκίνα το δικό σου κυνήγι θησαυρού σε διάφορες υπαίθριες αγορές ή παλαιοπωλεία και ψάξε για αντίκες. Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζάκι, κάθε ένα μοναδικό και γι’ αυτό μαγικό. Ο φωτισμός είναι επίσης σημαντικός για σένα, οπότε διάλεξε λάμπες βιτρό, ώστε το χαμηλό φως τους να δημιουργεί μια ρομαντική-ερωτική διάθεση.

Τοξότης
Πολλά και μεγάλα ράφια για να στοιβάξεις πάνω τους φωτογραφίες από τα ταξίδια σου, έθνικ λεπτομέρειες σε υφάσματα, μαξιλάρες ή αντικείμενα και πουφ είναι αυτά που θα σε ενθουσιάσουν σε ένα καθιστικό. Άλλωστε δεν είσαι λάτρης της μεγαλοπρέπειας και της λαμπρότητας και θέλεις να νιώθεις άνεση στο χώρο σου. Αγόρασε δυο-τρεις σπαστές καρέκλες και φύλαξέ τες στην ντουλάπα σου σε περίπτωση που χρειαστούν!

Αιγόκερως
Σου αρέσει η γοητεία του κλασικού οπότε κατευθύνσου προς τα εκεί. Ο βαρύς καναπές και οι πολυθρόνες, ένα ανθεκτικό δρύινο τραπεζάκι κι ένα παχύ ανατολίτικο χαλί είναι ό, τι σου ταιριάζει. Αν υπάρχει και τζάκι ακόμα καλύτερα! Κράτα μια γωνία στο χώρο για να βάλεις το γραφείο σου γιατί όλο και κάποια δουλειά θα έχεις να κάνεις.

Υδροχόος
Όλα τα gadgets και τα αντικείμενα τεχνολογίας, ενώ σε άλλους πιθανόν να προκαλούν σύγχυση εσένα πραγματικά σε βοηθούν να χαλαρώσεις γι’ αυτό πρέπει να βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Ένα καθιστικό μοντέρνου design θα ήταν το ιδανικό σου, διακοσμημένο με επίσης μοναδικά αντικείμενα ή πίνακες αφηρημένης τέχνης. Αν τα έπιπλά σου είναι μαύρα ή γκρι εξέτασε το ενδεχόμενο να βάψεις το χώρο σου μεταλιζέ μπλε ή μωβ.

Ιχθύες
Το καθιστικό σου θα πρέπει να είναι σε παλ αποχρώσεις ώστε να σου δίνει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Σε μια γωνία βάλε αρκετές γλάστρες με φυτά σαν μικρό δάσος. Ένα ριχτάρι από μαλακό ύφασμα στον καναπέ θα δώσει στο χώρο μια νότα ανεμελιάς. Επίσης ένας πίνακας ζωγραφικής όχι κρεμασμένος στον τοίχο αλλά πάνω σε ένα καβαλέτο. Μη λειτουργήσεις πολύ αφαιρετικά! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα τραπεζάκι..

astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα