Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανάρπαστο το εμβληματικό πράσινο μπλουζάκι του Ζελένσκι

Ανάρπαστο έχει γίνει σε πολλές διαδικτυακές αγορές, το εμβληματικό στρατιωτικό λαδί μπλουζάκι που φοράει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το μπλουζάκι, το οποίο φέρει το σύμβολο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, πωλείται αυτή τη στιγμή σε διάφορες διαδικτυακές αγορές, όπως στην Amazon, στο eBay και στο Etsy.

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει εμφανιστεί με το μπλουζάκι αυτό σε βίντεο απευθυνόμενος σε διάφορα

έθνη καθώς και στην ομιλία στο Κογκρέσο.

«Υποστηρίξτε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι-Ουκρανικό συμβολικό T-Shirt», αναφέρει μια καταχώρηση στην Amazon.

Ο Γουέιν, ο οποίος πουλάει αυτά τα μπλουζάκια στο Etsy, είπε σε συνέντευξή του στο Newsweek, ότι το 50% των κερδών θα διατεθεί για την ενίσχυση της Ουκρανίας. Από τότε που τα έβαλε προς πώληση στο Etsy, ο Γουέιν είπε ότι οι παραγγελίες έχουν εκτοξευτεί, ειδικά μετά την ομιλία του Ζελένσκι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Γουέιν, από τότε που έβαλε τα μπλουζάκια στο Etsy την περασμένη εβδομάδα, έχει βγάλει κέρδος περίπου 3.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδιάζει να δωρίσει περίπου 1.500 δολάρια στην Ουκρανία. Εξήγησε επίσης ότι σκοπεύει να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα για να δωρίσει το μέρος των κερδών του, αντί να κάνει πολλές μικρότερες δωρεές μετά από κάθε πώληση.

Οι παραγγελίες προέρχονται από ανθρώπους που ζουν στις ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες όπως Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία.

Πηγή: in.gr

The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανάρπαστο το εμβληματικό πράσινο μπλουζάκι του Ζελένσκι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα