Ποδαρικό με το… δεξί για τον Πλατανιά | 1 – 1 μοιρασιά στα Περιβόλια με Παναθηναϊκό

Ο Πλατανιάς κυνήγησε τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια, στο πρώτο του παιχνίδι για τη σεζόν 2017-2018.

Ευχαριστημένοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του Πλατανιάς-Παναθηναϊκός. Η χανιώτικη ομάδα στο ξεκίνημα πίεσε αρκετά ψηλά, δημιουργώντας προβλήματα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ύστερα από το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ζορίστηκαν, και εν συνεχεία κατάφεραν να απειλήσουν

τον Ομπερχάουζερ, ενώ καλές στιγμές είχε και το σύνολο του Γιώργου Παράσχου στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου.

Ο Πλατανιάς όπως και στο πρώτο μέρος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο, κράτησε δυνάμεις, αλλά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έδειχνε να χρειάζεται μια φρεσκάδα από τον πάγκο, την οποία και έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον νεοεισελθόντα Τσάβες (72’), ο οποίος στο ντεμπούτο του, ύστερα από ωραία πάσα του Λουτσιάνο, βγήκε τετ α τετ και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ομπερχάουζερ.

Αν και οι Χανιώτες δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό που θα περίμενε κανείς ήταν να δείξουν κουρασμένοι στη συνέχεια, εν τέλει κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κοροβέση (78’), ο οποίος μπήκε στο 76’, και έκανε το 1-1, όταν ο Ενσικουλού έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά και γύρισε την μπαλιά παράλληλα και ο Έλληνας άσος με πλασέ έγραψε το 1-1.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν με το… πόδι στο γκάζι, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή, με το 1-1 να μένει έως το τέλος και να γράφει την ιστορία του αγώνα.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμόνα, Βάντερσον, Πλιάτσικας (76′ Κοροβέσης), Κρος (90+2′ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Ενσικουλού, Μπούτνικ (68′ Γκρζέλτσακ).

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Στάμου, Στανισάβλιεβιτς, Παπανικολάου.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ (64′ Χατζηγιοβάνης), Λουτσιάνο (73′ Δώνης), Μολίνς (64′ Τσάβες).

Στον πάγκο: Στιλ, Άλτμαν, Ευαγγέλου, Μπουζούκης.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα